Bilde: Krister Melin

Eliteserien nærmer seg slutten, og nå skal det avgjøres hvem som blir stående igjen som serievinner. Lagene det står mellom er Sandefjord og KFUM, og laget som vinner lørdagens kamp blir seriemester.

Hvordan det ender får vi vite lørdag eller søndag, og det eneste som er sikkert er at det blir spennende. Som mange andre idretter er det spenning helt til slutten, og det er mye som spiller inn. Kjenner du deg sikker på hvordan det ender er det for tiden veldig enkelt å finne odds på det meste. Vår samarbeidspartner LeoVegas Sport har et rikt utvalg av odds på alle mulige idretter. Dessverre er ikke norsk futsal der i år, men dette kan være aktuelt allerede neste år.

Om du er glad i norsk futsal, sørg for å få med deg helgas viktige kamper. Det skal i alle fall vi!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here