Google+
Futsalmagasinet

Christiansen: Vi vinner helt fortjent

Sandefjord Futsal er ferdig med helgens runde i Tromsø og reiser hjem med 6 poeng etter 2 kamper. Den siste kampen beseiret vestfoldlaget Grorud hele 5-1.

Lagkaptein Martin Christiansen er fornøyd med sine gutter:

«Seieren idag betyr veldig mye for oss. Idag vinner vi ikke bare 5-1, men vi er faktisk 5-1 bedre enn Grorud også. Dette beviser bare at med den innsatsen og viljen vi legger til grunn i dag, kan vi slå hvem som helst!. Jeg er mektig stolt og imponert over guttene«, sier en strålende fornøyd kaptein.

Du ble kåret til banens beste mot Nordpolen og er svært toneangivende idag også. Hva syns du om egen prestasjon?

«Det er alltid moro med utmerkelser, så det tar jeg selvfølgelig med meg. Men denne helgen får jeg veldig mange gode pasninger å jobbe med, så det gjør min jobb på topp også enklere. Flere av oss spiller sammen også ute, så det skaper en god kjemi«.

Hvordan skal seieren feires?

«Denne helgen har vi på forhånd planlagt et julebord. Vi flyttet søndagskvelden mot Nordpolen til fredag, slik at søndag blir helt fri. Så det blir en fantastisk feiring med god mat og selvfølgelig god drikke. 6 poeng er noe vi vet å sette pris på så dette blir deilig«.

– Ros til arrangøren

Sjarmtrollan og Troms Fotballkrets har høstet god kritikk for arrangementet så langt denne helgen. Christiansen benytter anledningen til å takke Tromsølaget.

«En stor takk til arrangøren Sjarmtrollan som har gjort en kjempejobb. Vi trives i Tromsø«.