Google+
Futsalmagasinet

Ny landslagssjef søkes

Drømmer du om å trene et landslag i futsal? Nå har du sjansen!

Ny lagleder og trener ønskes for kvinnelandslaget for døve.

Nå er kvinnelandslaget på jakt etter en lagleder som brenner for damefotball og som ønsker å bistå til at kvinnelandslaget gjør en suksess i nordisk baltisk mesterskap, EM og VM.

Kvinnelandslaget er også på jakt etter en trener som har god futsal forståelse, og som har trenerkurs. En som ønsker å løfte kvinnelandslaget til å bli enda bedre. Det er ikke nødvendig å ha tegnspråk kompetanse for å ha trenerrollen da det blir brukt tolker som kan være med og oversette.

Kvinnelandslaget har et mesterskap i vente, som skjer i Latvia, november 2016. Dette er nordisk baltisk mesterskap hvor kvinnelandslaget kom på andre plass sist de deltok.

I 2017 er det ingenting planlagt bortsett fra samlinger, men i 2018 er det EM i Nederland, og i 2019 er det VM, men uvisst hvor mesterskapet skal foregå.

Er du, eller kjenner du en som kan være rette for denne jobben? Ta kontakt. Se på punktene nedenfor om hva som kreves for en lagleder/trener.

Lagleder;
– villig til å legge ned betydelig innsats
– løsningsorientert
– evne til å organisere ting
– kan ta seg av det økonomiske
– Bør beherske tegnspråk godt

Trener;
– erfaring/kompetanse i futsal
– omgjengelig
– god på spillerutvikling
– sette av tid hver uke til å gjennomgå spillernes treningsdagbøker

Det må nevnes at dette er frivillig arbeid, og at det må leveres politiattest til døveutvalget. Det vil ikke koste lagleder eller trener noen ting for å være med. All mat/reise/opphold vil bli dekket av landslaget.

Det gjennomføres cirka fem samlinger årlig i tillegg til mesterskap.

Ta kontakt med utvalgets leder, Katrine Søyland på leder@fotballdeaf.no dersom du har noen spørsmål, men ikke nøl med å sende inn en søknad. Vurderingen vil bli tatt av kvinnelandslagets tidligere lagleder, Unni Helland sammen med døveutvalget.