Google+
Futsalmagasinet

Sandefjord med tøff motstand i Nordisk Mesterskap

Sandefjord Futsal

Første helgen i august arrangeres Nordisk Klubbmesterskap i Sverige. Årets arrangør er den svenske seriemesteren IFK Gøteborg. Sandefjord Futsal som er regjerende mester i Norge møter tøff motstand: København Futsal (nr.2 i Danmark), Ørebro SK Futsal og Golden Futsal Team (Finsk cupvinner)

Sandefjord-kaptein Martin Christiansen sier følgende om debuten i Nordic Futsal Championship:

«Vi gleder oss veldig til å debutere i nordisk. Det blir interresant å se hvordan nivået i Norge er kontra resten av Norden. Det blir også en pekepinn på hvordan vi ligger an inn mot Champions-league kvalliken senere i høst«.

Total 6 lag kjemper om tittelen. Fra før har den danske mesteren JB Futsal og Grorud Futsal meldt forfall.
De øvrige lagene som deltar er, IFK GBG Futsal, Sverige og Lystrup Futsal, Danmark.

Sandefjord har altså litt over en måned å forberede seg på til mesterskapet som skal spilles i Prioritet Serneke Arena i Gøteborg.

«Vi er heldig å ikke ha så mange ute-fotball spillere, som prioriterer dette foran futsal. De aller fleste hos oss har futsal som hoved-idrett og fotball som bi-idrett. I tillegg er trenerne i respektive ute-klubber veldig enkle å samarbeide med. Vi trener 1-2 anger i uken nå frem mot nordisk, og forventer å være i god form etter sommeren«, forteller Sandefjord-kapteinen.

Slik spilles Sandefjord’s kamper:

Fredag 5 august 18.00 B-hallen
København futsal-Sandefjord futsal

Lørdag 6 august 10.00 A-hallen
Sandefjord futsal– Örebro SK futsal

Søndag 7 august 10.00 A-hallen
Golden futsal team- Sandefjord futsal

Det er altså kun en gruppe der hvert lag spiller 3 kamper hver og laget med flest poeng blir Nordisk Mester. Ved eventuell poenglikhet på flere lag avgjøres vinneren etter: innbyrdes møte, målforskjell, antall scorede mål.

Vi ønsker Sandefjord Futsal lykke til!