Google+
Futsalmagasinet

Vucenovic: Bøtter inn mål for Trollan, ikke god nok for landslaget

Milos Vucenovic

Han scoret nesten halvparten av målene for Sjarmtrollan som endte på en fjerde plass i fjor. På landslaget har han enda ikke fått muligheten. Vi tok en prat med Vadsø-gutten Milos Vucenovic (28).

Toppscorer Eliteserien 2015/2016: 30 mål

Ikke god nok defensivt, hva sier du til det?

Det synes æ bare er tull. Æ e ikke den raskeste spileren i Eliteserien men æ e taktisk smart og spiller med hjertet utpå drakta og det bruker æ til min fordel når laget ikke har ballen. Sjarmtrollan hadde fått mange flere baklegsmål dersom jeg hadde vært dårlig defensivt, for æ spiller ikke bare i angrep.

Hvorfor scorer du så mye mål?

Nu har æ scort 70 mål på tre sesonger i Eliteserien så noe riktig gjør æ på banen. Æ ser på meg selv som god avslutter som gjør alt for å score på de sjangsene æ får. I tillegg spiller æ ikke alene, har gode lagkamerater på Sjarmtrollan som setter med opp i gode avslutningssituasjoner.

Ny landslagssjef er på plass. Er tiden inne for debut på landslaget?

Har fått med mæ at ny landslagssjef er på plass. Håper at æ skal få muligheten på landslaget. Mener selv at æ har noe å bidra med der. Men det er opp til noen andre å avgjøre om æ e god nok, det æ kan gjøre er bare å fortsette å prestere godt.

Hvem er den verste motspilleren å møte?

Esben Rashid er verste motspiller. Han er umulig å ta fra ballen, god å drible og man vet aldri hva den karen kan finne på på en futsalbane.

Hvem tror du vinner Eliteserien i år?

Trur Grorud vinner serien i år dersom de har med alle spillerne. De har noen enkeltspillere som kan avgjøre de «viktige» kampene.

Og Sjarmtrollan da?

Æ håper at Sjarmtrollan tar medalje i år. Vi har fått inn noen nye spillere (Fredrik Allersen og Uros Vucenovic, er nye spillere fra i fjor) som æ trur vil bidra til at vi blir enda bedre i år.

Helt til slutt, hvor mange mål kan vi forvente i år?

Vanskelig å si. Æ håper selfølgelig æ scorer flest mulig. I fjor hadde æ målsetning om å score 15, men endte på 30. Vanskelig å slo 30 mål, men så lenge æ scorer over 15 mål så er det godkjent.

Vi ønsker Milos og Sjarmtrollan lykke til i årets sesong!