Foto: Krister Melin

Sjarmtrollan tok i kveld sin første seier i Europa.

Milos Vucenovic åpnet målkontoen før minuttet fra spilt i Tromsøhallen og fjorårets toppscorer i Norge la også på til 2-0 etter 12 minutter.

Flere mål ble det ikke i den første omgangen og Trollan så å ha god kontroll på sine første 3 poeng i Uefa Futsal Cup.

– Nervepirrende 2.omgang

Den skotske mesteren hadde ikke gitt opp håpet om poeng da laget kom ut i andre omgang. Først reduserte Finlay til 2-1 før Andrew utlignet til 2-2 etter 26 minutter.

Sjarmtrollan våknet etter hvert og Martin Berg Johnsen sendte hjemmelaget på nytt i ledelsen etter et frekt skudd når det gjenstod 7 minutter igjen av kampen.

“Vi viser mental styrke når vi kommer tilbake, og viser at vi er bra futsallag. Vanvittig deilig å se scoringen. Vi stod 3 spillere og feiret på sidelinjen der. Det er det som er godt med dette laget, vi er en kompisgjeng. Det er godt å kjenne sommerfuglene”, sa Sjarmtrollan-spiller Geirald Meyer til Nordlys etter kampen.

Sjarmtrollan hadde god kontroll de siste minuttene men det likevel spenning helt til slutt. TMT viste seg å være et fysisk godt lag og hadde planer om å kjempe helt til slutt. Sekunder før dommeren blåste av kampen fikk de også en siste mulughet. Jørgen Vik strekte seg ut i en flott benparade og sørget for at Sjarmtrollan sitt håp om videre avansement fremdeles lever.

“Godt å få 3 poeng, men vi skulle ønsket vi kunne gjort det mer tydelig og det ble etter hvert ganske nervøst. De er store gutter de vi spiller mot i dag”, sa trener Simen Johansen etter kampslutt.

– En seier for alle

“Helt utrolig å ta 3 poeng på hjemmebane i Europa. Vi er en liten klubb der mange jobber dugnad. Dette smaker nok godt for flere”, fortsatt en stolt trener.

Og er det fortsatt muligheter for å ta seg videre til neste runde?

“Den som venter, den får se”, avsluttet Johansen.

Vi gratulerer Sjarmtrollan med sin første seier i UEFA Futsal Cup.

I morgen er det pause før det hele skal avgjøres lørdag.

De to siste kampene spilles slik:

11.00 TMT Futsal – T’ Knooppunt
13.30 Levski Sofia West – Sjarmtrollan