Bilde: Fotball.no

Han debuterte nylig på landslaget og med blendende teknikk og en presis venstrefot ble han raskt en publikumsfavoritt.

25 år gamle Ayoub Blomberg som i sommer ble klar for profflivet i Italia scoret også et nydelig mål mot det som senere ble Nordisk Mester, Finland.

Futsalmagasinet kjenner til at den tidligere Veitvet-spilleren nå skal være ferdig i italienske Canosa.

Lørdag tok vi en prat med Blomberg som bekrefter at han er ferdig i Italia. For denne gang.

“Jeg ble kalt inn til landslagssamling tidligere i år, men fikk da ikke lov å dra av klubben fordi vi hadde en vikitg kamp. Da kampen ble spilt fikk jeg kun 2 minutter på banen. Ved neste uttak ble jeg på nytt kalt inn til landslaget og jeg informerte klubben at jeg ønsket å reise. Jeg ble kalt inn til møte dagen etter der jeg fikk beskjed at om jeg drar så trenger jeg ikke å komme tilbake”

Altså ikke så veldig ukjent til hvordan man bruker å gjøre det i klubber Italia. Blomberg som hadde en god sesong for fjorårets playoff-finalist Veitvet er nå tilbake i Norge og vil bruke litt tid på å finne ut av hvor han spiller resten av sesongen.

“Jeg fikk beskjed av treneren om at jeg ikke var riktig spillertype. Det kan godt hende men det er rart at de bruker 2 måneder på å finne ut av det. De gav samme unnskyldning til en annen lagkamerat 10 dager etter meg. Personlig tror jeg nok at det er fordi de ikke ønsket å betale for at jeg skulle dra på samling”.

“For øyeblikket er jeg usikker på hvor jeg spiller. Det kan godt være at jeg spiller siste halvdel i Veitvet eller fortsetter i utlandet”, forteller den ferste landslagsspilleren som ikke vil ha store problemer med å finne seg en klubb i Norge.

Futsalmagasinet kjenner til at Blomberg er i samtaler med minst en klubb i italienske serie A3.