Bilde: Sjarmtrollan

Årets eliteserie har vært rekordjevn, og før helga var det minst 4 lag som kunne ha et håp om å ta hjem gullet. Med Sjarmtrollan-seier over nyopprykkede Utleira ble antallet redusert til 3, og Sjarmtrollan er nå i førersetet med Sandefjord og Vesterålen hakk i hæl.

Sjarmtrollan står med 29 poeng med 4 kamper igjen, og kan maksimalt oppnå 41 poeng. Sjarmtrollan har uten tvil det på papiret tøffeste kampprogrammet. Første hinder er Vesterålen, som er eneste lag som har slått Sjarmtrollan i år, lørdag 3. mars i Sortlandshallen. Dagen etter venter Nord-Sprint i samme hall, et oppgjør de fleste forventer at Sjarmtrollan vinner ganske greit. Helga etter går turen til Oslo, der de møter Sandefjord i det som fort kan bli en ren seriefinale lørdag 10. mars. Dette er også Sandefjords siste kamp, mens Sjarmtrollan møter KFUM i KFUM-hallen søndag 11. mars.

Sandefjord står med 28 poeng med 3 kamper igjen, og kan maksimalt oppnå 37 poeng. De to første kampene er mot Vadmyra og Hulløy i Bodø lørdag 3. og søndag 4. mars. I siste helg venter altså Sjarmtrollan i KFUM-hallen. Om ingen av de to lagene avgir poeng før helga trenger Sandefjord hjelp av KFUM uansett om de vinner «seriefinalen», mens Sjarmtrollan har muligheten til å avgjøre med full pott frem til da.

Vesterålen står med 28 poeng, like mange som Sandefjord, men har kun to kamper igjen. Først venter Sjarmtrollan på hjemmebane førstkommende lørdag, før de avslutter med lokaloppgjøret mot Nord-Sprint søndag 11. mars. Det sier seg selv at Vesterålen må slå Sjarmtrollan for å ha sjanse på gullet, men i tillegg trenger de en del flere resultater skal gå deres vei når maksimal poengsum er 34.

I bunnen er det etter alle solemerker avgjort. Vegakameratene står med fattige 1 poeng med 3 kamper igjen, mens nærmeste konkurrent er Nord/Sprint med 7 poeng og 2 kamper igjen å spille. Vegakameratene starter innspurten med lokaloppgjøret mot Utleira førstkommende søndag, før det hele avsluttes med hjemmekamper mot Vadmyra og Hulløy lørdag 10. og søndag 11. mars.

Tabellen finner du på https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=156738, mens terminlista ligger på https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/terminliste/?fiksId=156738

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here