Kai Bardal og støtteapparatet til Utleira Futsal

Sjarmtrollan – Utleira: 4 – 0. Sjarmtrollan befestet i helga sin posisjon på toppen av tabellen. Trener for Utleira, Kai Bardal mener laget hans må se videre, og tenke på utvikling.

Kai Bardal forteller om kampforløpet:

“Dette er en kamp vi styrer lenge, men der det etterhvert blir stor forskjell på et hjemmelag som nærmer seg tosifret med sesonger i divisjonsspill og et nyopprykket bortelag som er i sin 3.sesong. Vi spiller oss ganske uanstrengt ut av press, men mangler ofte balanse når vi nærmer oss avslutning, mens de slår langt og venter på våre feil.Å utnytte motstanderens feil er de meget dyktige til og når vi har servert dem to ganger på blank goal føles kampen i realiteten avgjort. Selv om vi har mye ball og skaper en del lovende situasjoner, er vi veldig umodne og blir et lett bytte for et erfarent lag, som kriger godt og tar null risiko i eget spill.”

Kai forteller videre at Utleira skal fortsette å ha fokus på utvikling, og at de egentlig presterer i tråd med egne ambisjoner før sesongen, selv om mange tippet dem som tittelkandidat:

“Vi får bare ta en økt og en kamp av gangen og se hvor vi ender. Målet før sesongen var å stå i divisjonen, vinne så mange kamper som mulig og prøve å spille på en måte vi kan bygge videre på. Jeg vet av erfaring at det tar tid å bli brukbar i futsal.”

Kai legger også til at han ikke kan klage på innsatsen til spillerne sine, på tross av mager poengfangst i det siste.

Folk kommer på trening og blir bedre til alt vi øver på. Om noen kunne gjort noe bedre er det primært jeg selv.”

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here