Foto: Fotball.no

Det ble dramatisk i toppkampen mellom Sandefjord og Vesterålen lørdag. Utgangspunktet før kampen var at begge lag helst burde ha tre poeng, spesielt med tanke på at Sjarmtrollan (med én kamp mindre spilt) kommer halsende bak.

Trener for Sandefjord, Martin Christiansen forteller at de følte at de kjørte kampen i første omgang, men at de på ufortjent vis havnet under. I pausen bestemte de seg for å fortsette i samme spor, på tross av 1 – 3 i målprotokollen. Likevel starter 2. omgang på verst tenkelig vis for Christiansens gutter:

“Like etter pause får kaptein Lars Ulvik Martinsen et helt utrolig feilaktig rødt kort. Vi må så spille med tre mot fire, og de går opp til 1 – 4. Med 12 minutter igjen på klokka har vi laget fire frispark og ligger fortsatt under med tre mål, og da velger vi å gå i overtall.

Overtallsspillet til Sandefjord må ha fungert etter hensikten, for vestfoldingene reduserer to ganger, før de setter den siste i nettet med 15 sekunder igjen. En talsperson fra Vesterålen sier at laget naturlig nok er meget skuffet over eget undertallspill:

Vi e rett og slett jævlig skuffa. Hadde et kjempeflott utgangspunkt, men litt for dårlig i undertallspillet vårt idag.”

Begge lag er nok mellomfornøyd med dagens resultat, mens et annet lag fra nord nok er langt mer fornøyd. Nå er Sjarmtrollan i førersetet med tanke på gullet.

 

Bindinger: Artikkelforfatter har tidligere spilt for Sandefjord Futsal

Foto: Fotball.no

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here