Fredrikshald Prishtina Fotballklubb er klare for playoff.

Nå er det bare 8 dager til playoff skal spilles i Bodøhallen. Dit reiser de 8 beste 1-divisjonslagene for å kjempe om to plasser i neste års eliteserie. Vi har tatt praten med trener for Fredrikshald Prishtina Fotballklubb, Florim Gashi. Fredrikshald Prishtina Fotballklubb har vunnet 18 kamper av 18 mulige i årets 1. divisjon avdeling Oslo og har med det imponert hele futsal-Norge!

Gratulerer så mye med en utrolig sesong! Hva har suksessoppskriften vært?
– Vi har klart å få et godt og stabilt lag, vi har spilt med samme lag gjennom hele sesongen og dette har ført til at gutta kjenner hverandre veldig godt og fyller hverandre på en veldig god måte.

Reiser hele spillertroppen til Bodø eller har dere noen frafall?
– Vi har stort sett full tropp til Bodø, men mangler 2-3 spillere som ikke blir med på grunn av jobb. I tillegg er en av våre beste spillere litt usikker på grunn av en skade i gårsdagens treningskamp.

Treningskampen var forøvrig mot Vålerenga Futsal og Fredrikshald Prishtina Fotballklubb vant denne 8-5 etter tre omganger.

Hvordan har dere forberedt dere til playoffen? Har dere hatt noen spesielle fokuser?
– Vi har spilt 2 treningskamper og hatt noen treninger. Vi skal til Bodø for å spille vårt spill – slik vi har gjort hele sesongen. Vi skal ikke prøve på noe “ekstra” fordi vi tror ingen klarer å stoppe oss hvis vi får til spillet vårt slik vi ønsker.

Dere møter Hajduk Bergen, Berserk og Freidig i årets playoff-gruppe. Hva vet du om disse?
– Vi har lest oss litt opp på dem, men sett lite på hvordan dem spiller. Så det blir spennende å se hva som møter oss.

Hva er målsettingen til Fredrikshald Prishtina Fotballklubb?
– Vi skal rykke opp til eliteserien, etablere oss der i løpet av kort tid og være blant lagene i toppen.

Masse lykke til og god tur til Bodø!

Vi i Futsalmagasinet gleder oss masse til playoffen og er spente på hvilke lag som klarer å rykke opp til Eliteserien i Futsal.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here