Sjarmtrollans kaptein (Tobias Schjetne) hilser på Sandefjords kaptein (Martin Christiansen) ved en tidligere anledning. Foto: Thomas Brekke Sæteren.

Sjarmtrollans kaptein (Tobias Schjetne) hilser på Sandefjords kaptein (Martin Christiansen) ved en tidligere anledning. Foto: Thomas Brekke Sæteren.


Årets sesong i Eliteserien har vært rekordjevn, og det er duket for en storslagen seriefinale mellom seriemesteren fra 2015/2016, Sandefjord, og regjerende mester Sjarmtrollan i KFUM-hallen lørdag. Riktig nok vil et uavgjortresultat utsette avgjørelsen til søndag, men en kamp der begge kan sikre seriemesterskapet med seier hører med til sjeldenhetene, og det er bare å glede seg!

Det forrige møtet mellom lagene var 13. januar, en kamp som endte 3-3. Sjarmtrollan ledet 2-0 tidlig etter mål av Jonas Simonsen og Uros Vucenovic, før Sandefjord snudde til 2-3 før pause etter mål av Power, Martinsen og Cham. I andre omgang utlignet Uros Vucenovic etter 5 minutter, noe som ble det siste målet i kampen. 

Martin Christiansen fra Sandefjord kommer med følgende uttalelse før seriefinalen:

Vi i Sandefjord gleder oss veldig til helgen. Vi har gjennomført en veldig god sesong, og er uansett stolt over våre prestasjoner i år. Når alt kommer til alt, er Sjarmtrollan store favoritter, men vi skal gjøre alt vi kan for å gjøre dagen sur for dem. Vi er uansett fornøyd med medalje for tredje år på rad, og håper på en god og jevn match på lørdag!

Sjarmtrollan-trener Simen Johansen sier dette:

Vi gleder oss enormt til kampen som venter i helgen. Kampene mot Sandefjord er alltid jevne, men vi har ambisjoner om å gjøre alt som står i vår makt for å vippe fordelen vår vei på lørdag. De som vinner kampen fortjener simpelt årets seriemesterskap. Det gjenstår bare å se hvem som vil mest, presterer best og scorer flest mål.

Hvis oppgjøret skulle ende uavgjort som i januar er Sandefjord ferdigspilt og vil stå med 2 poeng mer enn Sjarmtrollan, som dermed må slå KFUM i sin siste kamp søndag. Vi kommer tilbake med mer info dersom dette skjer. 

Kampen spilles i KFUM-hallen lørdag 10. mars med avspark kl. 16.00. Om du bor i Oslo eller omegn anbefaler vi selvfølgelig å ta turen for å få oppleve spenningen på nært hold, men for alle dere andre har dere muligheten til å følge med på stream via en av de rundt 60 Amedia-avisenes plussabonnement. For en oversikt over avisene se: Våre mediehus. De fleste av nettavisene har gunstige introduksjonstilbud, og for å få tilgang til kampene må du logge inn, og legge inn /futsal-elite bak domenet (for eksempel www.an.no/futsal-elite om du velger Avisa Nordland).

Futsalmagasinet ønsker begge lag lykke til, og håper på en tøff og rettferdig kamp!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here