Foto: Sandefjord Futsals facebookside

Etter helgens runde ble det klart at Sandefjord trakk det lengste strået i gullkampen. I den rene seriefinalen mot Sjarmtrollan i KFUM-hallen havnet Sandefjord først under, før de slo tilbake og vant 4 – 2. Sandefjords spillende trener Martin Christiansen hadde følgende å si til Futsalmagasinet etter kampen:

“Vi gjennomfører en veldig god kamp! Profesjonelt fra start til slutt. Kommer under 1-0 som så mange ganger før i år, men lagmoralen er helt ekstrem, og igjen kommer vi tilbake og vinner. Syntes vi er det beste laget gjennom kampen og slipper til lite bakover. Så skal vi nyte øyeblikket og kose oss med feiring en stund.” 

Sjarmtrollan, som sikret sølvet med seier mot KFUM neste dag gratulerte Sandefjord med gullet:

“…Sandefjord utnyttet mulighetene de fikk på en god måte, gjennom to gode skudd og et snartenkt frisparktrekk. Vi kan ikke gjøre annet enn å gratulere Sandefjord med seriegullet.”

Vesterålen sikret seg bronsen foran Utleira etter å ha oppskriftsmessig slått Nord-Sprint på hjemmebane.

I bunnen av tabellen ble det til slutt Nord-Sprint og Vegakameratene som endte på de to nederste plassene. Den tradisjonsrike futsalklubben Vegakameratene har hatt en negativ utvikling siden de skilte lag med Kai Bardal, og har også hatt stor utskiftning i spillerstallen. De har helt sikkert ambisjoner om å spille seg opp til eliteserien igjen. Nord-Sprint på sin side berger plassen siden årets eliteserie har bestått av bare ni lag.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here