Bildet er hentet fra Orebrofutsal.se og er tatt av Leif Järnkvist.

Når populariteten og oppmerksomheten rundt futsal øker, øker også etterspørselen for bettingmuligheter på sporten. Sport og betting går tross alt hånd i hånd, og økt interesse fører naturligvis til større muligheter for et utvidet tilbud av odds.

Enn så lenge er ikke futsal blant de mest populære sportene for betting, og tilbudet er derfor litt smalt. Men, om trenden fortsetter i positiv retning for sporten i Norge, vil markedet følge etter, og vi vil få større muligheter til å gjøre kampkveldene ekstra spennende med innsatser på oddsen.

Så hvordan velger man den beste betting siden for futsal? Det kan innebære litt undersøkelse av utvalget hos en rekke forskjellige bettingsider. For å finne frem til en trygg, seriøs og kvalitetsbevist bettingside, benytter du deg av en sammenligningsside. Ved hjelp av lister og anmeldelser finner du mye lettere frem til et bettingselskap som tilbyr akkurat det du ser etter av sporter og begivenheter, og som holder en god standard på alle nødvendige punkter.

Det som kan bli utfordringen, er å finne en bettingside som faktisk tilbyr futsal i utvalget sitt. Med litt undersøkelse har vi funnet frem til et par steder man kan begynne, hvor sporten er å finne i filtrene deres. Det første selskapet er Unibet, som er et av de mest kjente navnene på markedet. De er et selskap som vet å imøtekomme norske spillere, og tilbyr derfor mye i utvalget sitt som faller i smak hos nordmenn. Et godt sted å begynne for enhver spiller.

For de som har litt erfaring er Bet365 et mulig valg. Som det største bettingselskapet i verden, er utvalget deres uten sidestykke, og det er nok her det vil være mest dekning for futsal. Det skal presiseres at Bet365 ikke er det beste selskapet for nybegynnere, da siden kan oppleves som uoversiktlig, og ikke så brukervennlig som den kunne ha vært. 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here