Ny satsing hos Futsalmagasinet!

0

Vi i futsalmagasinet starter nå opp på ny og er klare for en mer aktiv tid i vente! Vi har et ønske om at flere skal få øynene opp for norsk futsal. Derfor ønsker vi å samle all norsk futsal på en side slik at tilgjengeligheten til saker og oppdateringer blir betydelig lettere! 

På våre plattformer vil dere finne saker om alt fra toppfutsal som landslaget og Eliteserien futsal, til de lavere divisjonene. Vi vil også skrive en del om forskjellige turneringer som er over en viss størrelse. I tillegg skal vi jobbe for å lage spennedne artikler om lagene, spillerne, trenerene og ildsjeler som finnes i vårt lange og vakre land. 

Vi vil holde dere oppdatert underveis i sesongen om hvordan det går i de forskjellige divisjonene og turneringene og skal også prøve å få en god del kommentarer fra spillere/trenere underveis i sesongen. Klarer vi å få tak i kampreferater fra spesielle kamper vil dette også bli publisert på vår nettside – kan du bidra her så er det helt perfekt.

Vi ønsker et godt og gjensidig forhold til klubber og spillere i Norge der alle parter er sammen om å heve og sette fokus på futsalen. Derfor er vi avhengig av å få hjelp av dere som er i klubbene og miljøet rundt om i landet! Vi i futsalmagasinet har ikke kapasitet eller kunnskap til å gjøre alt selv for eksempel det å skrive kampreferat eller lagintroduksjoner til alle lag. Vi ber deg derfor om å ta kontakt med oss hvis du har noe du kan bidra med – stort eller smått!

Har du tips, ideer, spørsmål eller noe annet futsalrelatert er det bare å ta kontakt.

Kontaktinformasjon: 

Facebook – Futsalmagasinet

Instagram – Futsalmagasinet

Twitter – Futsalmagasinet

Mail – Amund.aano@futsalmagasinet.no

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here