Vi gikk raskt gjennom Eliteserien 2018/2019. Nå skal vi gå raskt gjennom Maratontabellen til IFS sine turneringer fra 2018/2019-sesongen.

Regionale turneringer

IFS har arrangert turneringer i fire forskjellige avdelinger i 2018/2019-sesongen. Det var i Oslo, Trondheim, Bergen og Kristiansand det ble arrangert turneringer. De har tidligere arrangert i flere områder, men på grunn av dårlig påmelding måtte de slutte med turneringer i både Stavanger, Hardanger, Møre, Østfold og Vestfold før fjorårets sesong.

I Bergen var det Tomato Town XI og Taka som endte på delt førsteplass på Maratontabellen.

I Kristiansand vvar det Albbos som endte på førsteplass foran Volvo 240 og Telemarksbataljonen.

I Oslo var det Oslo FC som kom seirende ut på maratontabellen. De kom to poeng foran godNattvig, og fem poeng foran både El Haam, Ticamasaga og Tigerstaden Futsal.

I Trondheim var det Team Fivert og La Familia som endte på delt førsteplass foran Fritt Fall og Namsos Broncos. Team Fivert er forøvrig også en god del av de samme spillerne som spiller for Ranheim Futsal som skal spille i neste års Eliteserie.

NM 2018

I tillegg til å arrangere disse regionale turneringene arrangerer de også årlige NM. I 2018 ble NM arrangert i Ekeberghallen i Oslo hvor det møtte opp lag fra Trondheim, Kristiansand, Bergen, Stavanger og Oslo.

Av de fremmøtte lagene var det Luringane fra Stavanger som skulle møte AJ Futsal fra Oslo. Det ble en spennende finale som endte med en knepen 2-1 seier til AJ Futsal. Flere av AJ Futsal sine spillere spiller til daglig for Vålerenga Futsal i 1.divisjon avdeling Oslo.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here