Denne helgen er det ikke bare Premier League start! Det er også en helg hvor det skal det spilles Nordisk mesterskap i Sverige! Dette er en turnering hvor noen av nordens beste futsallag skal måle krefter. Det er to norske lag som tar turen til Ørebro i Sverige for å trille kula. Det blir spennende å se hvordan de norske lagene klarer å prestere mot store lag fra Sverige og Danmark.

God motstand!

Turneringen spilles 9-11 august i Sverige. Lagene som deltar er Sjarmtrollan og Utleira fra Norge, Uddevalla, Ørebro og Hammarby fra Sverige samt København Futsal, Brøndby og Gentofte Futsal fra Danmark.

Sjarmtrollan

Vi har snakket med Sjarmtrollan som har ankommet Ørebro i Sverige, hvor turneringen skal holdes. “Vi ser primært på denne turen som en god mulighet til å forberede oss til Champions League som er om noen uker samt å øke graden av samspill igjen sier Simen Johansen – trener for Sjarmtrollan.”

I tillegg nevner han at trivsel selvfølgelig er viktig på tur – og at denne turen er intet unntak.

Med seg til Sverige har Sjarmtrollan stort sett det mannskapet som skal spille Champions League, men de har i tillegg tre gjestespillere fra Sandefjord Futsal pga fravær fra egne.

Utleira

Sjarmtrollan er som sagt ikke det eneste norske laget som skal på tur! De får selskap av Utleira Futsal. Utleira sin lagleder, Torgeir Kråkenes, sier følgende om helgen. “Vi ser på denne helgen som en mulighet til å teste oss mot tøffe lag og får målt krefter. Vi kan slå alle lag på en god dag, samtidig som vi kan tape mot alle på en tilsvarende dårlig dag.”

Før helgen sa Kai Bardal dette:

“Å reise ut og møte noen av de antatt beste nordiske klubbene blir en god erfaring både for de rutinerte (som har vunnet turneringen før) og for de med mindre rutine. Det er selvsagt litt utfordrende å prestere når vi ikke har spilt kamp på 5 måneder, men det har vært godt å ha noe å trene mot. Jeg vet at vi kan angripe godt og skape mye mot alle lag i Norden, så jeg er først og fremst opptatt av at vi gjennomfører kampene på en moden måte, uten å miste hodet og invitere til baklengsmål flere ganger per kamp.” (Dette er hentet fra Utleira sine nettsider med tillatelse).

Reisebrev fra Ski-gutta!

Vi har også hørt med Ski Futsal i forbindelse at de låner vekk to av sine spillere til Utleira Futsal for helgen. Dette er spennende og disse spillerne har også sagt ja til å oppdatere oss på Futsalmagasinet med noen reisebrev for helgen – så det er bare å glede seg!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here