I forbindelse med Nordisk mesterskap hvor både Utleira og Sjarmtrollan fra Norge deltar har vi fått to av spillerne som er med Utleira på tur til å skrive reisebrev fra turen.

Turneringen startet i går og da møttes de to norske lagene til dyst! Det som da var på spill var om de skulle kjempe om 1.-4. plass eller 5.-8. plass.

Dette er hva Ski – gutta, Stein Kjetil Gimre og Christian Amandus Borchgrevink , skriver om dag 1:

Vi møtte Utleira Futsal på hotellet etter fem timer med buss fra Oslo og fikk en varm velkomst av trønderne. Etter en god lunsj på hotellet gikk ferden videre til hallen hvor kampene pågikk. Vi møttes tidligere for å gå gjennom enkle instrukser og triks som kunne gi oss en fordel mot Sjarmtrollan.

Før kampdrakt og strømper ble tredd på, fikk vi se fra tribuneplass hvor strukturert det internasjonale nivået er. Mer bevegelse var det som virkelig pekte seg ut som en kontrast fra 1.divisjon og smarte bevegelser riktignok.

Vår første kamp i Nordisk Mesterskap startet kl 20:00 mot Sjarmtrollan og etter 40 effektive minutter var stillingen 2-2. Og endte til slutt med straffekonk etter ekstraomganger. Sjarmtrollan bommet på to skudd, Utleira traff på begge sine to, noe som resulterte i seier i første kamp. Ikke noe spilletid på oss, men utrolig lærerikt.

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here