Etter en spennenede kamp i dag, søndag, får vi en melding fra lagleder Simen Johansen hvor han skriver:

“Vi spilte mot Ørebro tidligere idag. Vinner 3-2 etter en god periode i 2 omgang. Alt i alt er nordisk en turnering som har vært fin å være med på. Mange gode erfaringer og mulighet til å møte andre futsalentusiaster med andre ideer fra ulike deler av norden. Også fin mtp. Oppkjøring til CL på hjemmebane.”

Dette skriver han mens laget er på bussen på vei tilbake til Tromsø hvor det skal spilles Champions League futsal om kun to helger! Ved å vinne 3-2 mot Ørebro endte de opp med en 5.plass i Nordisk mesterskap. Et tap mot Utleira (på straffer. 2-2 etter ordinær tid og ekstraomganger), og to seire. De vant lørdag 6-1 mot Brøndby og 3-2 mot Ørebro i dag.

Gratulerer med en sterk turnering.

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here