Bildet er hentet fra Orebrofutsal.se og er tatt av Leif Järnkvist.

I Sverige i dag ble det spilt plasseringsspill i Nordisk mesterskap. Utleira spilte semifinale i og med at de vant gårsdagens kamp, mens Sjarmtrollan spilte plasseringsspill.

Utleira skal spille finale!

Vi har vært så heldige å fått Stein Kjetil Gimre til å skrive om dagen sin i Sverige – takk til deg! Her er hva han skrev:

“Lørdag: I dag spiste vi relativ sein frokost (0900), grunnet gårsdagens suksess. Vi spiste og tok oss en kaffe, før Skigutta traska en kjapp tur inn til sentrum. Vi dro felles bort til hallen 1030, der vi så litt på Sjarmtrollan vinne sin kamp relativt greit mot Brøndby. Den kampen gjorde oss ikke like skremt som vi var dagen før. Da gårsdagen overrasket med mye bevegelse og stor krav til relasjoner og plan for frispilling bakfra, kom det ikke like tydelig frem i denne matchen.

Her var det lavere press og man var mer låst i posisjoner, der slagplanen til Sjarmtrollan stort sett var å finne pivot midt i banen. Fikk ikke helt tak i planen til Brøndby, og de gjorde også en del enkle feil. Denne kampen ville det vært enklere for oss fra Ski å gå inn i.

Etter kampplan og oppvarming var det klart for å slå nok et lands seriemester. I går Norges seriemester, i dag skulle Utleira møte Uddevalla som er regjerende mester i Sverige. Vi skjønte fort at det ville bli minimalt med spilletid i dag også, særlig da vi lå under 3-1. Med to sekunder igjen fikk Utleira innspark et stykke inn på Uddevallas banehalvdel. Petter dunka den i krysset, men det måtte tas på nytt da dommer skulle flytte Uddevallaspillere lenger unna. Fra en rimelig misfornøyd Utleira benk kom det da noen kommentarer om at «Petter gjør faen ikke det der to ganger på rad». Petter prøvde igjen og dunka i nærmeste kryss i stedet. Viktig 3-2 redusering før pause. Utleira snudde og leda etterhvert 5-4, og da fikk vi se 10 min med undertallsspill. Det var imponerende å se hvor lite Uddevalla skapte på en halv omgang i overtall. Da Sondre fanga en ball i henda og scorte i det tomme mål, så det lyst ut. Uddevalla reduserte en gang, men et solid undertall og noen gode redninger på slutten holdt.

Iver, treneren til Skigutta, hadde tatt turen for å se Utleiras semifinale og snakke litt med gamle kjente. Han håpa vi gjorde oss en del erfaringer, tross at vi holder fortet på benken. Det gjør vi absolutt. Etter matchen spiste vi mat, før vi så den andre semifinalen. Der ble det gjort noen observasjoner som forhåpentligvis kan hjelpe oss i morgendagens finale. Deretter ble det en time med avslapning og PL på rommet, før vi spiste middag. Siden gode prestasjoner tydeligvis gir seinere frokost, er det ikke frokost før 1000 i morgen.”

Les hvordan første dag var for Utleira-gutta her.

Er det mulig å slå de norske, svenske og de danske seriemesterne på en og samme helg?

Vi gratulerer Utleira med seier mot de svenske seriemesterne! I morgen er det de regjerende danske mestrene IFK Gentofte som står på motsatt side av Utleira-spillerne. IFK Gentofte vant overlegne 7-2 mot Hammarby i første kamp og 4-1 mot København i andre kamp og virker som et meget sterkt lag! “Blir tøft, men ikke fullstendig umulig” sier lagleder Torgeir Kråkenes.
Masse lykke til fra oss i Futsalmagasinet!

Sjarmtrollan

Sjarmtrollan møtte danske Brøndby til dyst og viste muskler! De vinner solide 6-1! Lagleder Simen Johansen sier følgende om kampen “Det var en kamp vi vinner greit”

Dette betyr at Sjarmtrollan skal spille om femteplassen i morgendagens kamp.

Søndagens kamper:

Finale: JB Getofte – Utleira (kl. 13.45)
Bronsefinale: Uddevalla – København (kl. 11.45)
Kamp om 5. plass: Sjarmtrollan IL – Ørebro FC (kl. 09.00)
Kamp om 7. plass: Brøndby – Hammarby Futsal (kl. 09.00)

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here