“Finaledag! En dag som starter med å stå opp, finne ut at de har varmfrokost et annet sted enn der brødfrokosten står, pakke bag og sjekke ut. Alt dette, og klokka var bare 12 – tid for avreise til hallen.

I garderoben var det en mer fokusert stemning, og det var tydelig en gjeng som var klare for å slå nok en seriemester og gå til topps i det nordiske mesterskapet. Vi så i gårsdagens semifinale at Gentofte var et godt lag, og det ville kreve en defensiv disiplin og oppofrelse for å ha mulighet i denne finalen.

Kampen gjenspeilet viljen til å vinne. Ytterst fra benken så vi Utleira og Gentofte levere en enorm futsalmatch. Det er i utgangspunktet ikke så mye mer å si. Det var høyt nivå over hele fjøla, og Utleira var disiplinerte og hardtarbeidende uten ball, og fortsatte med det offensive spillet, som utvilsomt har imponert meg mest denne helga. Til tross for en god kamp av Utleira ble Gentofte for sterke til slutt.

Nå må vi forsøke å bruke erfaringene vi har gjort oss gjennom denne helgen til å utvikle oss i Ski. Vi har frem til nå hatt fokus på det defensive, så får vi se hva vi klarer å utvikle av spill med ball i laget.

Takk for en fin helg, Utleira. Gi Ski et år, så møtes vi i Eliteserien.”

Dette var kommentaren fra Ski-gutta som var i Sverige med Utleira under Nordisk mesterskap. Takk for god oppdatering gjennom helgen.

For Utleira ender det altså med finaletap mot danske Getofte, men må si at sølv er en veldig bra prestasjon av det norske laget! Det å slå både den svenske og den norske mesteren i løpet av en helg er intet annet enn imponerende og viser at Utleira viser alvor før kommende sesong!

Vi gratulerer både Utleira, med sølv, og Sjarmtrollan med 5-plass under helgens turnering. Begge lag spilte tre kamper, og vant to og tapte en.

Du kan lese om Sjarmtrollan sin siste dag i turneringen her.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here