Foto: Utleira Futsal. Dette er feil avdeling, men de jeg har fått bilder av.

Her går vi litt dypere inn i 1 divisjon avdeling «midt-Norge», altså Trøndelag. Denne avdelingen er den minste førstedivisjonen av de fem førstedivisjonene. Den består av kun fem lag fra Trøndelag.

Ranheim på 1.plass

Ranheim toppet denne avdelingen ifjord med 30 poeng foran Vegakameratene på 20 poeng og NTNUI på 19 poeng. På de to siste plassene havnet Utleira 2 med 10 poeng og Trondheim troll på 7 poeng.

Alle lagene spilte 12 kamper, tre kamper mot hvert av de andre lagene. Ranheim vant ni av kampene og spilte tre uavgjort og hadde en målforskjell på +23. Vegakameratene på 2. plass vant seks kamper, spilte to uavgjort og tapte fire kamper. De hadde + 7 i målforskjell. NTNUI vant seks kamper, en uavgjort og fem tap og hadde endte opp med +8 i målforskjell. Utleira 2 endte med tre seire, et uavgjort og åtte tap, og en målforskjell på -18. Trondheim Troll endte med to seire, et uavgjort og ni tap og -20 i målforskjell.

Opprykk Ranheim

Ranheim vant jo avdelingen og rykket også opp til Eliteserien og blir dermed å finne i toppdivisjonen neste sesong. Dette kan du lese mer om hvis du trykker her.

Toppskårer

Av enkeltspillere kan Kristoffer Skagseth trekkes fram med sine 13 mål for Ranheim, og dermed toppskårer i ligaen. Magnus Valstad Johansen kom på 2.plass blant toppskårerne med sine 9 mål for Utleira 2. Rett bak kom både Asgeir Angel Salamonsen for Ranheim og Erik Rotlid fra Trondheim Troll med 8 mål hver.

Dette var rask gjennomgang av 1.div Trøndelag.

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here