Foto: Utleira. Dette er ikke fra avdeling Troms, men har ikke fått tilgang til bilder fra avdeling Troms

I går så vi nærmere på avdeling Telemark. I dag går vi lenger nord i landet og ser hvordan det gikk i den nordligste avdelingen, altså 1.div avdeling Troms.

Her var det åtte lag, noe som betyr at det ble spilt 14 kamper, og ikke 12 kamper slik det er gjort i både Trødelag og Telemark.

Klar vinner

Av de åtte lagene var det et lag som skilte seg tydelig ut på topp – nemlig Berserk! De endte opp med 37 poeng, 12 seire, 1 uavgjort og 1 tap. På 2. plass avdeling Troms finner vi Storsteinnes med 8 seire, 1 uavgjort og 5 tap noe som gir dem 25 poeng. Hinnøy endte på 23 poeng etter 7 seire, 2 uavgjort og 5 tap. Skånland endte på 4. plass med 20 poeng etter 6 seire, 2 uavgjort og 6 tap. Et poeng bak, på 19, kom både Sjarmtrollan 2 og Kvaløya. Sjarmtrollan 2 vant 6 kamper, 1 uavgjort og 7 tap og med en målforskjell på +8. Kvaløya vant 5 kamper, spilte 4 uavgjort og tapte 5 kamper. De hadde målforskjell på -7, noe som gjør at de havnet på plassen bak Sjarmtrollan 2. Harstad endte på 12 poeng etter 3 seire, 3 uavgjort og 8 tap. Tabelljumbo med 5 poeng var Bardu. De vant 1 kamp, 2 uavgjort og tapte 11 kamper.

Sterk sesong av Berserk

37 poeng av 42 mulige er smått utrolig av Berserk. Målforskjellen er også noe Berserk kan være stolt av! De skårte flest mål i avdelingen, og slapp inn færrest. De endte på +41 i målforskjell – noe som nesten er det trippelte av Hinnøya sin målforskjell. Som avdelingsvinner kvalifiserte de seg til De kom seg videre fra play off gruppen, men Ranheim ble for sterke i play off finalen.

Toppskårer

Toppskåreren i avdelingen i nord var Sondre Bergstedt Flaat med 14 mål. Bak han var det Johan Martin Arntsen med 12 mål og Sverre Skoglund med 10 mål. Sondre og Sverre spilte for Berserk, mens Johan spilte for Kvaløya (etter det jeg klarer å finne ut).

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here