Foto: Krohnsminde Futsal.

I 1.divisjon avdeling Hordaland finner vi hele 11 lag. Det gjør at det er spilt 20 kamper for hvert lag.

Uhyre jevn liga!

For en spenning det må ha vært i denne avdelingen! Blant topp fem lagene var det kun fem poeng som skilte, og førsteplassen ble avgjort på målforskjell!

Til slutt var det Vadmyra som endte på førsteplass med 45 poeng! Med samme poengsum, men med fire mindre i målforskjell havnet Norheimsund (+52 mot +48). NHHI endte på tredje plass med 44 poeng og +37 i målforskjell. Med 42 poeng og +38 i målforskjell kom Sund 1 på fjerde plass. PÅ 40 poeng ko Krohnsminde 1. På en sjetteplass endte Hajduk Bergen med 26 poeng. Syvende plass gikk til Lyngbø med 25 poeng. Det var tre poeng foran Melkeplassen. Krohnsminde 2 kom på niende plass med 17 poeng. Poenget bak og på en tiende plass kom Sund 2. Helt på bunn havnet Troldhaugen med et poeng.

Play-off til Eliteserien

I play-offen til Eliteserien fant vi Norheimsund, men ikke Vadmyra. Grunnen til dette har jeg ikke kunnskap om. Norheimsund spilte i play off gruppe b, men kom ikke videre etter to tap mot OSI (Oslo) og Berserk (Troms)

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here