Sjarmtrollan arrangerer CL-spill i Tromsø.

Onsdag, 28 august, startet Champions League-gruppespillet i Tromsø! I tillegg til vårt norske håp, Sjarmtrollan, er Luxol fra Malta, Dinamo Chisinau fra Moldova og Fiorentino fra San Marino kommet for å kjempe om en plass videre i Champions League. Etter at alle lag har spilt to av tre kamper er det fortsatt spenning i gruppa!

Foreløpig tabell:

Cl-tabellen slik den står 29. august

Luxol som står med 6 poeng møter Sjarmtrollan i morgen, lørdag. Kampen spilles kl 13.30 og avgjør hvem som går av med puljeseieren og dermed går videre til neste runde i Champions League! Vinner Sjarmtrollan morgendagens kamp er de videre til neste runde som spilles i Praha, Tsjekkia. Blir det uavgjort eller tap vil favoritten Luxol gå videre. Skal Norge ha et lag med videre i Champions League må altså Sjarmtrollan vinne det som kan kalles gruppefinalen!

Det blir enormt spennede å se hvordan kampen går! I Luxol-målet er det en norsk landslagskeeper som står – nemlig Kenneth Rakvaag. Han er hentet inn som forsterkning for klubben fra Malta. Det positive er at vi uansett får et norsk bidrag med videre i Champions League!

Dag for dag:

Onsdag, 28. august:
Luxol 5 – 0 Fiorentino
Dinoma Chisinau 2 – 2 Sjarmtrollan

Torsdag, 29 august:
Dinamo Chsinau 3 – 5 Luxol
Sjarmtrollan 2 – 0 Fiorentino

Lørdag, 31 august:
11.00 spiller Fiorentino – Dinamo Chisinau
13.30 spiller Sjarmtrollan – Luxol!

Forberedelser

Før Champions League ble sparket i gang i Tromsø på torsdag var det mye som måtte bli gjort. Det er lagt ned ca 3000 dugnadstimer for å få til dette arrangementet noe som er vanvittig imponerende!

For å få til dette arrangementet har de hatt et godt samarbeid med sponsorer og i spørsmål om hva de tenker rundt dette svarer Magnus Leonhardsen (som er turneringsleder) følgende:

” Vi er fornøyd med situasjonen rundt sponsorer og samarbeidspartnere. Vi har noen som har vært med oss siden dag 1 av Sjarmtrollans eksistens, og så har vi noen nye som har blitt med oss på dette eventyret. De fleste tenker at sponsorer utelukkende gir penger, men vi behøver så mye utstyr til dette arrangementet, at det ville vært umulig å gjennomføre uten disse samarbeidspartnerne. Så håper vi at de føler de får noe igjen for å være med på dette. “

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here