Bildet skaffet av Kenneth Rakvaag. Her kan du se Luxol sitt lag og støtteapperat som var i Tromsø i forbindelse med Champions League.

Nå er Champions League – spillet i Norge over for denne gang og det ble spenning helt frem til siste dag! La oss se raskt hvordan det gikk for seg!

Onsdag, 28. august:

Bilde: Sjarmtrollan

Første dag startet med at storfavoritt Luxol St. Andrews viste hvorfor de regnes som favoritt og vinner greit 5-0 over Fiorentino. I den andre kampen ble det spilt uavgjort mellom norske Sjarmtrollan og moldovske Dinamo Chisinau.

Torsdag, 29. august:

Bilde: Sjarmtrollan

På dag nummer to var det tid for tre norske poeng! Sjarmtrollan viser kvaliteter og vinner 2-0 over laget fra San Marino – Fiorentino. Samme dag kruser det maltiske laget, Luxol, videre med en 5-3-seier over Dinamo Chisinau. Men på grunn av tre norske poeng i dag og to norske poeng dagen før står Sjarmtrollan med 4 poen og fortsatt mulighet for avansement. Men da må det bli seier mot gruppeleder Luxol på lørdag!

Fredag, 30. august:

Hviledag. Det ble ikke spilt noen kamper fredag.

Lørdag, 31. august:

Bilde: Sjarmtrollan

Først ble det spilt kamp mellom lagene som var på 3. og 4. plass på tabellen. Den vant Dinamo Chisinau 9-2. Overlegent! I en spennende “gruppefinale” mellm Sjarmtrollan og Luxol må Sjarmtrollan vinne kampen for å få videre avansement. Sjarmtrollan går opp i 1-0 og leder! Dessverre for Sjarmtrollan blir Luxol for sterke og vinner til slutt 8-3 over vårt norske lag. Heldigvis (sett med norske øyne) har vi en norsk spiller med i Luxol sin tropp.

Dette er heller ikke en hvem som helst; det er nemlig landslagskeeper og landslagskaptein Kenneth Rakvaag! Han er eksklusivt hentet inn for å hjelpe den maltiske klubben i Champions League – spillet! Les mer om akkurat dette her.

Etter turneringen ga han futsalmagasinet følgende kommentar:

“Det var en lettelse. Morsomt å spille i Tromsø, et strålende arrangement – Uten tvil det beste jeg har vært på her til lands”

Luxol feirer avansement! Kenneth Rakvaag skaffet bildet og er den til venstre av keeperne (gul drakt).

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here