Foto: Krohnsminde Futsal. Vet at dette er feil avdeling, men de jeg har fått bilder fra.

Som jeg skrev for noen uker siden så er det tre 2.divisjoner i landet. De ble spilt i Hordaland, Oslo og i Midt-Norge. I årets 2. divisjon er det to avdelinger hvor vinneren har gått ubeseiret gjennom sesongen! I den tredje avdelingen er det en meget spesiell opprykks-sak som jeg kommer til å skrive mer om om noen dager!

Oslo

Her var det åtte lag som skulle kjempe om opprykket til 1. divisjon. Det var ingen lag som trengte å frykte for nedrykk, da dette ikke var mulig i denne avdelingen. Etter 14 spilte kamper skilte det to poeng på de to lagene øverst på tabellen. Vinneren av avdeling Oslo ble Lamberseter med 36 poeng! Solør Futsal endte på 2.plass med 34 poeng. 10 poeng under dem endte Bjørndal. På 4.plass finner vi Sagene med 22 poeng. 5.plass gikk til OSI 2 som fikk 19 poeng. Hvit-Rød Oslo endte på 18 poeng. Oslo Døves endte på 7.plass med syv poeng. Skeid endte på sisteplass med fem poeng.

En veldig spesiell opprykks-sak

Det kommer mer om dette opprykket om noen dager, men prøver meg på en rask forklaring her:

Det var to lag som skulle rykke opp til 1.div Oslo. Da skulle man tro at det var de to beste lagene i 2.div Oslo som fikk opprykk, men slik er det ikke! 1. divisjon Oslo er en regional liga – noe som betyr at det beste laget fra Akershus møter de to beste lagene i Oslo i en kvalikk. I kvalikken tapte Solør Futsal begge sine kamper og rykket dermed ikke opp. Det ble Raumnes Årnes (fra Akershus) og Lamberseter som rykket opp. Det er en litt spesiell sak – som jeg skal skrive mer om i en av de kommende dagene!

Midt-Norge

Åtte lag var klare for sesongen og her skulle det ikke være tvil om hvem som var best! Det ble spilt to kamper mot alle de andre lagene.

Overlegent!

Rennebu er overlegne og vinner alle sine 14 kamper og ender dermed på 42 poeng. Det som er minst like imponerende er at de har +100 i målforskjell! JA, du leste riktig! Rennebu scoret 124 mål og slapp inn 24 mål. Spinnvilt.

På andre plass med +64 i målforskjell og 33 poeng finner vi Byneset. 3.plass var det Tiller 2 som kapret med sine 30 poeng. På 4. plass finner vi Tiller 3 med 19 poeng og på 5.plass finner vi Tiller med 16 poeng. Utleira 3 endte på 6.plass med 12 poeng. Samme poengsum som Astor, men Astor endte på 7.plass på grunn av målforskjell. På bunnen av tabellen endte Byneset 2 med kun 3 poeng.

Hordaland

Av de 11 lagene som spilte kamper i avdeling Hordaland var det Fyllingsdalen som stakk av med 1.plassen med 30 poeng av 30 mulige! Knallsterkt! For å finne 2.plass må vi 10 poeng ned. Der finner vi SKjergard. Djerv kommer på 3.plass med 19 poeng. Juristforeningen Dragefjellet og Vadmyra 2 ender på 18 poeng. Bergen Nord får 17 poeng, noe som resulterer i en 6.plass. 7.plass går til Olsvik med 15 poeng. Hetlevik ender på 8.plass med 13 poeng. 9.plass er det Sund 3. 10.plass går til Krohnsminde 3. Bønes blir tabelljumbo, med 10 tap av 10 mulige.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here