Foto: Sjarmtrollan. Her ser vi prosjektgruppa som stelte i stand et fantastisk arrangement!

Nå er det noen dager siden Champions League var ferdigspilt i Tromsø, men i dag ser vi på hva turneringsleder Magnus Leonhardsen har å si om arrangementet!

“Vi fikk dramaturgien vi ønsket opp mot siste kamp, en ren gruppefinale. Det er det vi ønsker, å spille kamper som betyr noe – særlig på hjemmebane med mye folk på tribunene. Så var det til slutt Luxol som var gruppas beste lag, og vi ønsker selvsagt å gratulere dem med avansementet.

Det er klart at det er gøy å få gode tilbakemeldinger. Luxol har vel vært med 7-8 ganger i Champions League, så når det kommer fra dem er det en fin tilbakemelding. Kenneth har også fått lang erfaring etter hvert, så det var hyggelige ord fra en strålende type.

Gjennomføringen av arrangementet og tilbakemeldingene skyldes den fantastiske jobben de frivillige har gjort gjennom flere måneder. Både de som stiller opp til gjennomføringen, og ikke minst de med lederansvar for ulike områder. De har levert arbeid i Champions League-klasse.”

Vi kan ikke si annet enn det er imponerende det Magnus, de frivillige og Sjarmtrollan har fått til! Dere kan virkelig det å skape lage arrangementer!

Men det er jammen krevende! Sjarmtrollan la ut et bilde på Instagram 28. august hvor de skrev:

“Etter ca 3000 dugnadstimer er prosjektgruppa klar til avspark i UEFA Futsal Champions League i Tromsøhallen”

3000 timer! Det er helt vanvittig, men dere kan være stolte – det ga resultater!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here