Forrige uke kom IFS med en artikkel hvor de fortalte at dette blir en spesiell høstsesong i regi av IFS. De har nemlig bestemt seg for å avslutte sin virksomhet 31. desember 2019. Det betyr at IFS, som startet opp i 1998 og har drevet med futsal i Norge siden, går inn i sin siste periode.

Ingen lett avgjørelse

På nettsiden til IFS skrives følgende:

“Kurt August Horn Hartvedt, nå avtroppet leder for IFS Futsal, kommenterer: – Avgjørelsen om å avslutte IFS var personlig en tøff og vemodig avgjørelse, men vi føler at det er rett tidspunkt. Jeg har vært med siden futsalstarten for over 20 år siden, og min kone, Maria Hanstveit, har mer enn 10 års fartstid i IFS. Nå ønsker vi å oppleve andre utfordringer utenfor futsal etter å ha jobbet med det samme i så mange år. Driften av siste sesong vil administreres frivillig internt, og kunderservice vil starte for fullt når det nærmer seg sesongstart. Vår viktige støttespiller UMBRO Norge er med til siste slutt, og jeg vil takke dem for så mye for et verdifullt samarbeid.”

Håper på ny overtager

De skriver også at de ønsker en som kan ta eierskapet til IFS sine plattformer for å kunne drive sporten videre. Kurt Hartvedt sier:

“Nå håper jeg at vi finner en verdig, entusiastisk arvtager til sporten, og vi er spente på hvem som vil vise interesse for å drive futsalkonseptet videre. Ta gjerne kontakt med IFS.”

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here