Foto: Morten Ravlo. Norge lyktes godt med kampplanen mot Grønnland, noe trener Silvio var godt fornøyd med!

Norge er som skrevet tidligere i Kroatia og spiller i Futsal Week Autumn Cup. I gruppespillet møtte Norge Turkmenistan (1-1) og Montenegro (2-3-tap). I dag møtte våre norske menn Grønnland.

“Ganske perfekt kamp”

Etter kun få minutter går Norge opp i ledelsen ved scoreing av Morten Wermåker. Milos Vucenovic gir Norge 2-0 med før Simon Karl Johansson scorer Norges tredje for dagen. Norge går inn i pausen med en komfertabel 3-0 -ledelse.

Etter scoringer av Milos Vucenovic og Christopher Moen i andre omgang ender det med en 5-0-seier over Grønnland. Trener Silvio sier følgende om kampen:

“Det var en ganske perfekt kamp for oss. Taktikken som vi hadde lagt opp før kamp fungerer og alt klaffer med slik vi hadde planlagt.”

Om spørsmål om hvilke av spillerne som har imponert han mest svarer han at laget er det som er styrken:

“Vår styrke er laget. Alle spillerne støtter hverandre og er der når medspillerne trenger hjelp. Jeg tror på denne gruppen og jeg kommer til å fortsette å jobbe hardt for å utvikle laget helt frem til Nordic cup sånn at vi skal være i best mulig forstand”.

Silvio er altså fornøyd med det Norge viser og lyktes virkelig med taktikken mot Grønnland.

Vil du lese mer om kampene til Norge nede i Kroatia kan du sjekke vår forrige artikkel. Da kan du trykke her. Vil du lese mer enn det kan du sjekke på NFF sine hjemmesider.

Finalen

Finalen i Futsal Week Autumn Cup gikk mellom Turkmenistan (som Norge spilte uavgjort 1-1 mot) og Belgia. Den endte med 5-1-seier til Belgia.

Bronsefinalen endte med 3-2-seier til Saudi Arabia over Montenegro.

  1. Belgia
  2. Turkmeniastan
  3. Saudi Arabia
  4. Montenegro
  5. Norge
  6. Grønnland

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here