Foto: Futsalmagasinet

Som skrevet tidligere har futsalsesongen kommet i gang i avdeling Oslo. Men det er ikke tilfellet i de andre avdelingene i Norge. Artikler om Oslo ligger her og her. De andre kretsene har fortsatt til gode å starte seriespillet. Det er heller ikke kommet ut kampoppsett fra de andre avdelingene.

Sen invitasjon fra Hordaland

I forrige uke fikk jeg melding om at det enda ikke var mottatt noe innbydelse fra NFF Hordaland. Jeg kontaktet NFF Hordaland og spurte hvorfor det ikke var sendt ut enda. Jeg spurte også hva grunnen til dette var og om det var et tegn på at futsalen ble nedprioritert i Hordaland. Jeg fikk svar senere samme dag:

“NFF Hordaland har arrangert futsalserie for senior (menn og kvinner) helt siden 2007. Invitasjonen til den kommende sesongen blir sendt ut i neste uke, og kampene skal starte i midten av november (litt avhengig av hvor mange lag som blir påmeldt).”

Invitasjonene har kommet ut og fristen for å melde på lag i Hordaland er 18. oktober.

Kampoppsett rett rundt hjørnet

Uten å ikke ha det bekreftet forventes det at kampoppsettet fra både NFF Troms, NFF Trøndelag og NFF Telemark om ikke lenge. Disse kretsene har satt påmeldingsfristen sin til rundt disse tider. Troms sin frist gikk ut 6. oktober f.eks.

Det betyr at det er spennende tider – nå er et ikke lenge før vi får vite fullt kampoppsett for NFF sin serie!

Kampoppsetter for Eliteserien ligger ute på NFF sine hjemmesider.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here