Bilde er tatt fra Kenneth Rakvaag sin Facebook.

Landslagskeeper og kaptein for det norske landslaget, Kenneth Rakvaag, spiller i disse dager Champions League spill med den maltiske klubben Luxol St. Andrews Futsal. Han var også med da Luxol tok seg greit videre fra Champions League spillet i Tromsø i slutten av august.

Luxol har nå dratt til Praha i Tsjekkia for å møte tøff europeisk motstand. I den forbindelse sendte jeg noen spørsmål til vårt norske bidrag!

Mål om å komme til Eliterunden

Nå er det en stund siden dere vant gruppa i Tromsø, hvordan har tiden vært etter det?
“Vært bra, trent godt. Landslagssamling har vi også gjennomført med tre fine treningskamper”

Som han sa før spillet i Tromsø har han vært nede i Malta for å trene med laget og har hatt 7-8 treninger i uka. Les hele intervjuet med Kenneth Rakvaag som ble gjort i forbindelse med kampene i Tromsø her.

Hvordan er hverdagen til en profesjonell futsalspiller?
“Hverdagen er vel som vanlig. Bytter ut arbeidsdagen med treninger”

Hva er målsettingene for Luxol?
“Målsetningen er å komme til Eliterunden. Vi er i den klart tøffeste gruppen, men det er fullt mulig å greie det. Vi møter Sparta Praha, Imperial Wet og Bielsko Biela”

Det at et lag fra Malta gjør det så bra i futsal blir lagt merke til og det ble lagt ut noen bilder hvor dere møtte en god del menn i dress – blant annet idrettssjefen i Malta. Dette typer på at de setter det dere presterer ganske høyt, hva tenker du om det?
“Vi møtte oposisjonen denne gangen. Det er klart at vi får en del oppmerksomhet i et lite land som Malta. Det er kun positivt.

Du fortalte litt om spillerne deres før Tromsø. Er det de samme spillerne nå?
“Vi har mistet Dejan – som har dratt til Italia. Vi har fåått inn Fineo og Pereira. To spillere som vil forsterke oss.”


Luxol, med Kenneth i mål hadde første kamp torsdag 10.10 – en kamp de dessverre tapte 3-1. Etter kampen ble det lagt ut følgende melding av Kenneth på sosiale medier:

We loose 3-1 against a good team. No excuses, thats a loosers mentality. We still have a chance #futsal #championsleague #Judas

Kenneth Rakvaag via Facebook

Du kan lese om hvordan Luxol gjorde det i Tromsø her.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here