Foto: Krohnsminde futsal. Dette bildet har ingen sammenheng med NM for studenter.

Denne helgen går student-Norgesmesterskapet i futsal av stabelen! Turneringen skal spilles på Norges Idrettshøgskole i Oslo.

NIHI arrangør

Vi har snakket med leder for arrangementet, Hannah Oline Oppegård, som også er leder for NIHI (NIH studentidrettslag). Det er NIHI som er arrangør, i samarbeid med NSI (Norges studentidrettsforbund).

Hannah kan gi oss info om at det vil stille 18 herrelag og 9 damelag, fra hele landet. NIHI stiller med hele syv lag – fem herrelag og to damelag. I tillegg kommer det lag fra blant annet NTNUI, NHHI, Sjøkrigsskolen, Volda, OSI og KSI.

256 studenter kjemper om EM-spill

Det vil være 256 deltakere som skal spille i løpet av helgen – alle med et mål om å vinne og dermed kvalifisere seg til student-EM! For ja – vinnerlaget får representere Norge i student-EM i futsal i 2020.

Turneringen starter i morgen, fredag 1. november kl 10.00. Finalene vil spilles på lørdag kl. 15.00.

“Vi forventer at nivået er høyt”

“Arrangementet er i samarbeid med NSI (Norges studentidrettsforbund) men det er vi som har forberedt det meste. Vi forventer at nivået er høyt. I tillegg har planlegging i forkant vært veldig god i arrangørkomiteen, så vi tror deltagerene kan glede seg stort til arrangementet! Allikevel er vi selvfølgelig veldig spente og litt stressa da det starter i morgen, men vi gleder oss!!” – Hannah Oline Oppegård

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here