Foto: KFUM

Om under en uke sparkes Eliteserien i futsal i gang. Før lagene entrer parketten for første gang denne sesongen tenker vi i Futsalmagasinet å gå gjennom lagene, lag for lag. Vi kommer til å publisere artikler om lagene den kommende uken.

Ja, det er disse ti lagene som utgjør årets Eliteserie i futsal og som kjemper om å bli norges beste futsallag og dermed Europa-spill. Alle skal møte hverandre to ganger, noe som betyr at alle lag skal spille totalt 18 kamper hver, 9 hjemme og 9 borte. Første runde er som følger:

Seriestarten

Terminliste start 2019

Første runde ser du over. Det blir spennende å se hvordan runden kommer til å gå! Full terminliste kan du sjekke her.

Ønske om å dekke Eliteserien på en best mulig måte!

Vi har et mål om å følge Eliteserien tett gjennom hele sesongen, men kan ikke klare dette uten hjelp fra dere. Føler du at du kan bidra i dekkingen av Eliteserien er det bare å ta kontakt med oss i Futsalmagasinet.


Masse lykke til i kommende sesong til alle involverte, enten det er spillere, trenere, lagledere, dommere, supportere eller andre!

5 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here