Ranheim Futsal

Vi starter årets lagpresentasjoner med et av de nyoprykka lagene! Du kan lese litt mer om Eliteserien 2019/2020 og hvilke lag Ranheim vil møte på denne linken.

Takk til Stian Reinertsen som har svart på spørsmålene under.

Ranheim Futsal

Hjemsted: Ranheim
Grunnlagt (årstall): 2016
Plassering forrige sesong: 1. plass Trøndelag – nyopprykket
Facebook-side: Ranheim Futsal
Instagram: Ranheimfutsal – men er ikke aktiv.

“Interessant å teste seg jevnlig mot bedre motstandere”

1. Hva er forventningnene dine til årets sesong?

– Først og fremst interessant å teste seg jevnlig mot bedre motstandere. Forventer at vi skal gi alle lag både fine kamper og en god del trøbbel etter hvert som vi får akklimatisert oss. Vi har en del som ikke har spilt på dette nivået før, men som har utviklet seg godt siden vi startet for 3 år siden. Vi ønsker å være med å prege eliteserien på vår måte.

2. Hva slags målsetning har Ranheim i årets sesong?

– Får vi gjort de nødvendige forberedelser så bør vi bevege oss godt inn på øvre halvdel. Slurver vi litt i arbeidet, både i forkant og under sesong, så er veien ditto kort til en kamp for tilværelsen. Ønsker at vi gjør oss fortjent til gode plasseringer, og at vi først og fremst utvikler laget i god takt fra der vi er nå. Vi stresser ikke så veldig mye – ganske likt den tid og tålmodighet vi har ønsket å bruke for å rykke opp.

3. Hvilke lag tror du ender topp 3?

– Forventer at de mest rutinerte lagene kobler seg på helt der oppe som før. Tror ikke det blir voldsomme svingninger fra tidligere år, men at de nyopprykkede lagene tilfører mer kvalitet og stabilitet.

4. Hvilke spillere tror du vil bemerke seg i årets sesong?

– Jeg er mest glad i mine egne spillere, hvor flere bør sette sitt tydelige preg. Ellers er jeg veldig glad i mine tidligere lagkamerater; Christian Leirvik og Benjamin Vallestad (Sandefjord), Simon Johansson (Utleira) og Emil Hjelmseth Olsen (Hulløy) som er fine typer på alle vis.


Ubeseiret i fjor. Tøffere i år!

Ranheim spilte som forrige sesong i 1.divisjon avdeling Trøndelag. Du kan lese litt mer om det her, men jeg kan røpe at de imponerte med ni seire og tre uavgjort. De gikk ubeseiret gjennom sesongen! Vi får se om de klarer å gå ubeseiret gjennom sin første sesong i eliten. Lykke til!

9 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here