Lagbilde Sjarmtrollan.

Seriemester fra 2018/2019-sesongen er klar for ny en sesong! De har tidligere i høst spilt europaspill på hjemmebane og møtt motstand fra gode europeiske lag! Takk til Magnus Leonhardsen for gode svar!

Sjarmtrollan

Hjemsted: Tromsø
Grunnlagt (årstall): 2009 (10-års jubilant)
Plassering forrige sesong: 1. plass
Facebook: Sjarmtrollan IL
Instagram: sjarmtrollan

1. Hva er forventningnene dine til årets sesong?
– Forventingene er mange, litt forskjellig basert på hva man snakker om. Sportslig har vi forventninger om å utvikle laget og enkeltspillere. Vi ser at vi nå har bygget en sportslig plattform der futsalspillere kan utvikle seg, og dette er noe vi ønsker å satse på. Man skal kunne bli god å spille futsal og komme fra Nord-Norge. Vi har fått noen gode referansepunkter på nivået som kreves for å ta steg, og det er vi innstilt på.

Så ønsker vi naturlig nok å skape gode opplevelser for de som ser på. Forrige sesongs seriefinale mot Vesterålen er noe av det mest spennende undertegnede har vært med på, en forrykende 4-4 kamp som hadde det meste. Samt fantastisk morsomme øyeblikk i Champions League på hjemmebane. Vi tror publikum i Tromsø virkelig har fått øyne opp for futsal.

2. Hva slags målsetning har Sjarmtrollan i årets sesong?
– Vi konkurrerer for å vinne, og det er en naturlig målsetning etter resultatene de siste sesongene. Vi har beholdt stammen i laget, samt tilført et par spennende nye fjes som har vært med tidligere.

3. Hvilke lag tror du ender topp 3?
– Sjarmtrollan, Utleira og Vesterålen

4. Hvilke spillere tror du vil bemerke seg i årets sesong?
– Her kan vi nevne både med- og motspillere. Vi velger derfor ikke å fremheve noen på forhånd, men lar spillerne selv få lage sine historier denne sesongen.


Sjarmtrollan har de siste sesongene vist seg å være et lag å regne med i toppen! Der vil de nok også befinne seg denne sesongen! Klarer de å ta gullet to år på rad?

Det er absolutt å anbefale å følge Sjarmtrollan på sosiale plattformer da de er aktive og legger ut mye bra stoff!

Andre artikler som kan være av interesse:

Lagpresentasjon av Ranheim.

Lagpresentasjon av OSI.

Lagpresentasjon av FC Hulløy Bodø.

Lagpresentasjon av Fredrikshald Pristina.

En liten intro til Eliteserien 2019/2020.

Full terminliste for Eliteserien 2019/2020.

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here