Lagbilde Utleira sesongen 2019/2020.

Utleira står for tur. De starter sesongen i dag, 9. november, mot Vesterålen kl 17.00. Utleira har blitt spådd topp tre av de aller fleste lag så langt! Har de troen på det selv også? La oss se hva de selv sier:

Utleira

Hjemsted: Trondheim
Grunnlagt: 2015 som futsallag, idrettslaget er fra 1972
Plassering forrige sesong: 3
Facebook: Utleira Futsal
Instagram: utleirafutsal

1. Hva er forventningnene dine til årets sesong?
– Vi gleder oss til en sesong med 10 lag, med nye bekjentskaper i OSI og Ranheim. Av de 10 er 3 trønderske, noe som gir oss 4 lokaloppgjør. Helt topp for interessen lokalt!

2. Hva slags målsetning har Utleira i årets sesong?
– Målsetningen er først og fremst å forbedre fjorårets poengsnitt. Tar vi flere poeng klarer vi kanskje en høyere plassering også. Det ble hele 8 uavgjorte i fjor, noe som i stor grad skyldes mange baklengsmål. En nøkkelfaktor blir å stramme inn forsvarsspillet. Det er på tide å vokse opp nå. Når vi i tillegg har et ønske om å spille futsal på en underholdende og bærekraftig måte, handler det mye om hvor godt vi jobber frem mot seriestart.

3. Hvilke lag tror du ender topp 3?
– Sjarmtrollan er klare favoritter. De har vunnet serien to av de tre siste sesongene, har matchvinnere i begge ender og stort sett bare spillere i sin beste alder. De har en enkel og godt innarbeidet spillestil, som gjør at de både er stabile og tåler å ha noen forfall uten å falle særlig i nivå. Vesterålen har mange likhetstrekk med Sjarmtrollan. De har ikke en like rå matchvinner i målet som Sjarmtrollan har i Jørgen Vik, men blir nok uansett å finne nært toppen. Lag som KFUM og Sandefjord spiller tidvis bra, men måten de spiller på gjør at det krever mer å være stabilt gode.

4. Hvilke spillere tror du vil bemerke seg i årets sesong?
– Av andre enn våre egne regner vi med Milos Vucenovic blir å se i toppen av målscorerlista også i år.


Egen hjemmeside og mye aktivitet på sosiale medier

Dette er et av tre Trondheimslag det vil bli interessant å følge i årets Eliteseriesesong. Det er ingen tvil om at Utleira er et av de mer seriøse lagene i Norge når det kommer til sosiale medier. De har til og med en egen hjemmeside som oppdateres jevnlig og som absolutt er verdt å sjekke ut!
Link til hjemmeside er her.

Andre artikler som kan være av interesse:

Lagpresentasjon av Ranheim.

Lagpresentasjon av OSI.

Lagpresentasjon av FC Hulløy Bodø.

Lagpresentasjon av Fredrikshald Pristina.

Lagpresentasjon av Sjarmtrollan.

Lagpresentasjon av KFUM.

En liten intro til Eliteserien 2019/2020.

Full terminliste for Eliteserien 2019/2020.

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here