Sandefjord Futsal lagbilde

Sesongen er i gang, men vi har fortsatt noen lag å gå gjennom! Sandefjord futsal vant sesongen 2017/2018, men endte på en 5.plass i fjor! I år vil de tilbake på medaljeplass. Dette er hva Niklas Espegren svarer før seriestart:

Sandefjord Futsal

Hjemsted: Sandefjord
Grunnlagt: 2003
Plassering forrige sesong: 5. plass
Facebook: Sandefjord Futsal
Instagram: sfjfutsal

1.Hva er forventningnene dine til årets sesong?
– Forventningene mine til årets sesong er at vi skal forbedre oss i alle spillets faser. Ifjor kom vi ikke helt opp på det nivået vi ønsker offensivt og defensivt. Samt at vi pådro oss en del skader, som ikke skal være noen unnskyldning for at vi underpresterte i fjor. Klarer vi løfte oss opp på det nivået vi hadde for 2-3 år siden er vi blant de beste i landet. I år har vi også fått inn en del spennende nysigneringer som kan være med å løfte oss spillemessig, selvom vi har mistet en del av de rutinerte spillerne våre.  Så jeg gleder meg veldig til årets sesong.

2. Hva slags målsetning har Sandefjord i årets sesong?
– Målsetningen til Sandefjord er topp 3. Eliteserien har blitt bedre og bedre de siste årene og konkurransen om topplassene har blitt tøffere. Men hvis vi unngår skader og løfter oss offensivt, er topp 3 absolutt innen rekkevidde.

3. Hvilke lag tror du ender topp 3?
– Topp tre tror jeg vil stå mellom Utleira, Sjarmtrollan og Sandefjord. Ikke nødvendigvis i denne rekkefølgen selvfølgelig. 

4. Hvilke spillere tror du vil bemerke seg i årets sesong?
– For oss tror jeg Christian Leirvik og Markus Cham kan få en veldig god sesong. Leirvik har sett bra ut siden oppstart og har samme killer instinktet han hadde for noen sesonger tilbake, hvor han ble toppscorer i Eliteserien. Så vi håper at han kan gjenskape dette i år. Markus har sett ekstremt sharp ut på trening og bevisste ifjor hva som bor i han på sitt beste. Han har pådratt seg en strekk nå, men vi håper det ikke er altfor alvorlig. For han har sett veldig bra ut i pre season. Enorm fysikk, teknikk og skuddfot. Absolutt en het kandidat til toppscorer tittelen om han holder seg skadefri. I tillegg har vi mange spennende nysigneringer som virkelig kan slå gjennom denne sesongen. Vi har en Lasse Brandsdal som spilte noen kamper på tampen ifjor og så pigg ut. Han har jeg virkelig troa på kan slå gjennom i år. Sterk, teknisk, og en god avslutter.


Sandefjord har også gjort noen signeringer slik som flere andre Elitesereilag før denne sesongen. Sjekk mer av dette på deres sosiale medier.

Andre artikler som kan være av interesse:

Lagpresentasjon av Ranheim.

Lagpresentasjon av OSI.

Lagpresentasjon av FC Hulløy Bodø.

Lagpresentasjon av Fredrikshald Pristina.

Lagpresentasjon av Sjarmtrollan.

Lagpresentasjon av KFUM.

Lagpresentasjon av Utleira.

En liten intro til Eliteserien 2019/2020.

Full terminliste for Eliteserien 2019/2020.

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here