Foto: Spiller nr. 10 på Sjarmtrollan.

Forrige helg var det eliteseriestart og det ble spilt åtte kamper den helgen. Hvordan det gikk kan du lese her. På tirsdags kveld ble det spilt kamp mellom Ranheim og Utleira. Det gjør at det til nå er spilt ni kamper i årets eliteserie. Denne helgen vil det bli spilt ytterligere syv kamper. Før vi går over til å se hva vi har i vente kan vi se raskt på hvordan kampen mellom Ranheim og Utleira gikk for seg.

Tabell hentet fra fotball.no

Tøff start for nyopprykkede Ranheim

Ranheim spilte sin første kamp i årets eliteserie mot Hulløy og gikk på et 9-2-tap. Utleira fikk en god start på sesongen med en sterk 7-2-seier mot Vesterålen. Tirsdag møttes lagene og det skulle vise seg å være klasseforskjell. Utleira bruker bare 3 minutter på å score første mål, og de øker til 0-2, 0-3, og 0-4 før det er spilt 10 minutter. Kampen ender 0-9 og alle tre poengene til Utleira. Noe som er verdt å legge merke til er Sindre Myrvold Welo sine fire mål. Han har virkelig funnet målformen til årets sesong står med 6 mål på 2 kamper.

Helgens kamper:

Fredag vises kamp på nett

I kveld blir det ny kamp i eliteserien da Hulløy Bodø møter Vesterålen kl 21.00. Denne kampen kan sees på direktesport.no.

Lørdag:

I morgen, lørdag 16.11, spilles det fire kamper:

Sandefjord som står med 1 uavgjort og 1 tap tar imot Ranheim som står med 0 poeng. Disse spiller kl. 13.00 på Furuset Forum.

Kl. 15.00 tar KFUM imot Fredrikshald i KFUM-hallen. Begge lagene har 4 poeng.

Samme klokkeslett, bare litt lenger nord møtes to virkelige storlag til kamp! Utleria tar imot fjorårets seriemester, Sjarmtrollan. Kampen spilles i Utleirahallen.

17.30 skal OSI Futsal ta imot Freidig til kamp i KFUM-hallen.

Søndag:

På søndag har vi to kamper å glede oss til.

Første kamp er mellom Sandefjord og Freidig i KFUM-hallen kl 10.30.

Andre kamp spilles i samme hall kl 13.00. Da er det kamp mellom de to nyopprykkede lagene; OSI Futsal og Ranheim.


I alle disse kampene vil det selvsagt være dommere noe som det sjeldent er mye oppmerksomhet rundt! Vi i futsalmagasinet har intervjuet dommerne før sesongen. Les gjerne den artikkelen her.

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here