Bilde: KFUM. Har du bilder fra årets sesong? Ta gjerne kontakt.

Som skrevet på fredag var det duket for 7 kamper denne helgen! Nå er kampene spilt og vi er klare for å gå gjennom kamp for kamp.

Fredag:

Topp mot bunn

Hulløy Bodø FC – Vesterålen:
Fredagens kamp mellom Hulløy Bodø FC og Vesterålen var en kamp som det lenge så ut til at Hulløy hadde god kontroll på. De scorer et tidlig mål og legger også på til 2-0 like før pause. De scorer også 3-0, men så våkner Vesterålens Mthias Dahl Abelsen og scorer to mål på tre minutter. Heldigvis for Hulløy blir det kun de to baklengsmålene denne kvelden og får dermed med seg alle poengene. 3 kamper, 9 poeng og toppen av tabellen er fasit for Hulløy etter en meget imponerende seriestart! For Vesterålen ser det stikk motsatt ut etter en meget tøff seriestart. 3 kamper, 0 poeng og bunn av tabellen – heldigvis er sesongen lang og mye kan skje!

Lørdag:

En skikkelig storkamp

Utleira – Sjarmtrollan:
På lørdag var det duket for et storoppgjør da Utleira tok imot fjorårets seriemester Sjarmtrollan til kamp. Første omgang blir målløs og det står 0-0 til pause. I andre omgang er det Sjarmtrollan som scorer det første målet. Et baklengs var det Utleira-spillerne trengte for å våkne og snudde kampen til 3-1 på bare 7 minutter. Sterk periode av Utleira som etter denne seieren også står med 9 poeng av 9 mulige, noe som resulterer i tabelltopp. Målene i denne kampen kan sees på Facebook. Link her.

Tøff helg for Sandefjord

Sandefjord – Ranheim:
Sandefjord var vert da Ranheim sto på motsatt banehalvdel kl 13.00 lørdag. Før kampstart la Sandefjord Futsal ut innlegg på Facebook-siden sin hvor de skrev “nå skal vi reise den berømte kjerriga, og krige for 6 poeng”. Det viste seg dog å bli en tøff kamp de tapte. Ranheim kom seirende ut om kampen om de første 3 poengene og resultatet ble til slutt 3-6. Det er en lang sesong og det er fortsatt lang tid å reise kjerringa på! Ranheim som kom fra to store tap forrige helg klarer nå å få en imponerende seier.

Målsnittet holder seg

KFUM – Fredrikshald:
KFUM leder 3-0 mot Fredrikshald allerede etter 6 minutter spill. Det hjelper lite at Fredrikshald scorer tre mål, når de slipper inn 9. En sterk seier til KFUM som går opp på en fin bronseplass. Som nevnt i artikkelen om Fredrikshald før sesongen var dette laget involvert i masse mål i fjor – og det er de også i år. Forrige runde klarte de å score 12 i en og samme kamp, men i dag ble det for tøft.

Poengdeling for OSI og Freidig

OSI Futsal – Freidig:
OSI Futsal tok imot Freidig til kamp i samme hall som KFUM spilte mot Fredrikshald timene før. Her skulle det bli betydelig færre mål og kampen ender 2-2 og poengdeling. Stort mer om denne kampen vet jeg ikke…

Søndag:

Kampen mellom de to nye lagene

OSI Futsal – Ranheim.
Begge lagene er nye i årets eliteserie og begge har allerede fått kjenne litt på nivået som venter dem. Denne kampen ender 4-6 og Ranheim kan smile hele veien hjem til Ranheim etter en meget vellykket helg i hovedstaden. 6 poeng av 6 mulige og plutselig ser alt mye lysere ut for Ranheim. OSI står med 2 uavgjorte etter 4 kamper.

Sandefjord – Freidig:
Dette er en kamp mellom to lag som begge har hatt en tøff start i årets eliteserie. Til pause er stillingen 1-1. Freidig scorer etter 13, men Sandefjord utligner etter 17. I andre omgang klarer bortelaget å score ett til og går dermed opp i en ledelse. De holder ledelsen ut kampen og tar med seg de tre poengene hjem. Freidig må nok også være fornøyd med poengfangsten denne helgen med 4 poeng. Sandefjord, som skrevet over; kjerringa kan fortsatt reises!


Har du lyst å bidra?

Har du kunnskap om disse kampene og lyst å bidra, ta kontakt! Har du kunnskap om de andre divisjonene i landet og ønsker å skrive om dem så er det bare å ta kontakt.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here