Foto: Morten Ravlo.

Hold av datoen 26. november! Da får du nemlig servert en fantastisk mulighet til å få underholdning samt gode erfaringer fra en meget kunnskapsrike personer, nemlig Silvio Crisari og Kai Bardal – som er trenere for landslaget! Dette er i forbindelse med at landslagets samling i forkant av Nordisk mesterskap.

Iver Strandheim, som starter som futsalansvarlig i NFF 1. desember, sa følgende om kvelden:

“Vi har jobbet lenge med å få en landslagssamling her i Ski, og endelig skjer det. Vi ønsker å bruke denne muligheten til å gi trenere i nærmiljøet en god mulighet for å få inspirasjon og kunnskap fra flinke folk. Fra kl 16.00 og ut kvelden vil det være program som er gratis for alle som ønsker å delta! Og ikke er det bare gratis å delta, men det kommer også til å bli servert gratis pizza fra Don Pablos Pizza på foredraget og kurset på kvelden.”

Åpen trening som avsluttes med showkamp

Ski Futsal har altså klart å fått laget et superspennende opplegg for alle som måtte ønske det! Opplegget starter kl. 16.00 med åpen trening med landslaget hvor det blir muligheter for å se hvordan de beste i landet vårt trener. 17.30 vil det bli en show-kamp hvor Norge spiller mot Ski Futsal som spiller i 1.div avdeling Oslo. Her blir det interessant å se hvor mye som skiller et godt 1.-divisjonslag og landslaget vårt.

Foredrag i klubbhuset

Etter dette vil det skje en liten forflytning til klubbhuset til Ski hvor det er lagt opp et opplagg for fotballtrenere hovedsaklig, men det er også åpent for andre hvis det er ønskelig. Da skal den norske landslagstreneren, Silvio Crisari, snakke om hvordan man kan bruke futsal som et redskap for å øke sannsynligheten for å skape toppspillere i fotball. Dette er noe vi kan si han har god peiling på og har holdt foredraget på akademiene til lag som AC Milan og Roma tidligere.

Kl 20.00 er det et futsaltrenerkurs hvor Ski inviterer futsaltrenere i regionen til en inspirasjonssamling med landslagsledelsen. Dette her kan også være et ideelt sted for å få litt faglig påfull. Det er sjeldent det er så godt kvalifiserte futsaltrenere som holder kurs!

Dette er en dag det så absolutt er verdt å få med seg! Er du fotballtrener, futsaltrener eller bare interessert så er du velkommen.
Påmelding skjer ved mail til iver.strandheim@ski.kommune.no innen 22.november.

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here