Bildet er av KFUM i forrige sesong.

Det har blitt spilt flere kamper i eliteserien. Under kan du lese litt om hver enkelt kamp, samt se link til kamprapporten fra fotball.no.

Lørdag

Uleira 5 – 4 Ranheim
Utleira får opp i ledelse, men Ranheim liker det ikke og utligner like etter. Utleira scorer så to til og leder 3-1 til pause. Ranheim liker ikke å ligge under og utligner to ganger slik at det igjen er likt (3-3) med 10 minutter igjen. Utleira går igjen opp i ledelsen, men som vanlig utligner Ranheim like etter. Fjerde gang Utleira går fra likt til å lede klarer ikke Ranheim å utligne og poengene blir hos hjemmelaget. Hele åtte måølscorere denne kampen!

Sandefjord 2 – 3 KFUM
KFUM møtte med selvtillit før kampen og møtte et Sandefjord som ikke helt har fått ting til å klaffe i årets sesong til tross for ambisjoner om å kjempe om medalje. Det blir en jevn kamp hvor det er KFUM som kommer seirende ut og er fortsatt ubeseiret, mens Sandefjord må vente litt lenger på sin første seier.

Fredrikshald 7 – 6 OSI Futsal
Målrikt ? Ja! Forrige møte mellom disse ble 12-3 til Fredrikshald etter at OSI ledet 2-1 til pause. OSI startet også denne kampen best og leder 4-2 til pause, men som sist er Fredrikshald sterke i 2.omgang og klarer også idag å snu kampen til seier. OSI har hatt en rimelig tøff seriestart og har enda ikke klart å vinne en kamp i eliteserien.

Freidig 2 – 5 Hulløy Bodø
Et av årets topplag møter et av lagene som ligger rundt nedrykksstreken. Da lukter det en tøff kamp for Freidig. Lettere ser det ikke ut til å bli da Hulløy scorer to raske og leder 2-0 etter fire minutter. Men Freidig gir seg ikke og kommer tilbake. Det står 2-2 til pause. Hulløy er ikke gira på å gi fra seg poeng denne sesongen og vil helst ta alt selv. Da bestemmer de seg for å score litt fler mål for å få full pott også denne kampen. 12 av 12!

Vesterålen 5 – 6 Sjarmtrollan
Vesterålen har hatt en blytung seriestart med 0 poeng på sine første 3 kamper, og det blir heller ikke poeng i denne kampen, til tross for en meget god start. 2-0 til pause holder dessverre ikke for Vesterålen mot fjorårets seriemestre. På artikkelen om “Helgens kamper” var det bilde av Milos, hvor jeg i bildeteksten lurte på om det ble flere mål denne runden. Ja er svaret – Milos krediteres tre av målene mot Vesterålen og gjør at Sjarmtrollan nå har 6 poeng på 3 kamper. Vesterålens poeng lar seg vente.

Søndag

Utleira 3 – 2 Fredig
Med utrolige 12 av 12 mulige poeng før kampen må man vel si at Utleira var en storfavoritt og går opp i 1-0-ledelse etter fem minutter. Men rett før pause rakner det for Utleira og Freidig scorer to raske mål. Det gjør at Freidig leder når dommeren blåser av til pause. Ledelsen holder de helt til det er spilt 33 minutter da Morten Ravlo utligner. Topplag klarer ofte å vippe kamper i sin favør på tampen, og det skjer også her. Utleira setter inn 3-2 med fire minutter igjen på klokken. Flere mål blir det ikke. Utleira med 15 av 15 poeng! Utrolig sterkt.

Sandefjord 8 – 7 Fredrikshald
Nok en utrolig målfarlig kamp. Fredrikshald er det laget som er involvert i klart flest mål i årets eliteserie, men det holder dessverre ikke når de slipper inn flere mål enn de scorer. Sandefjord tar med seg alle poengene fra dagens kamp og tar dermed sin første seier for sesongen. Skal det snu for laget i lilla drakter?

OSI Futsal 5 – 5 KFUM
Etter et knepent tap mot Fredrikshald får OSI en pangstart på kampen mot KFUM og går opp i ledelsen etter kun 3 minutt. Til pause leder OSI 3-1, men KFUM har enda ikke tapt i årets eliteserie og gir seg ikke så lett. De vinner andre omgang 4-2 og kampen ender da 5-5 og poengdeling mellom Oslo-lagene. Det er verdt å ta med seg att både Mohammed Taher Taeib (OSI) og Petter Høvik (KFUM) begge scorer 3 mål hver.

Ranheim 0 – 5 Hulløy Bodø
Etter å ha spilt en god kamp mot Utleira på lørdag blir det for tøft å møte det andre laget som har vunnet alt i årets eliteserie. 0-5 til Hulløy er enormt sterkt og viser kvaliteten som er i dette Hulløy-laget – både foran og bak! Landslagskeeper Kenneth Rakvaag holder buret rent, mens William Arne Hanssen scorer tre og Patrick Elvevold scorer to. Laget fra Bodø har fått en drømmestart på sesongen og ser nærmest uslåelige ut!

Dette betyr at tabellen ser slik ut:

Hulløy og Utleira med knallstart

Det som må legges merke til her er lagene på topp! Både Hulløy Bodø og Utleira står med 15 poeng på 5 kamper. Det er ganske vanvittig og blir spennende å se hvem som tar det lengste strået når disse lagene møtes den 14. desember. De har jo rett og slett vært helt uslåelige til nå. Det har også KFUM vært, men de har hatt to uavgjorte kamper og står dermed ikke med full pott. Vesterålen har enda ikke startet med poengfangsten, men det kan nok også skyldes motstanden de har møtt; Sjarmtrollan x2, Utleira og Hulløy.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here