Et bilde fra kampen mellom Ski Futsal og Norge.

Norge er nå klare for Nordisk mesterskap. Dette er en turnering de har deltatt i flere år. Det er et mesterskap hvor fem nasjoner deltar; Norge, Danmark, Sverige, Grønland og Finland. Finland er vertsnasjon. Du kan lese om litt av oppladningen Norge har hatt her.

Kampene

Første kamp er i dag, fredag, mot Sverige.
– Norge blir nok sett på som underdog i denne kampen. Til vanlig skal nok Sverige være hakket vassere enn Norge, men det er ingen tvil om at Norge har ambisjoner om å kunne overraske.

I morgen møter Norge Danmark kl 14.30.
– Litt det samme som kampen mot Sverige. Norge er nok underdogs, men ønsker virkelig å overraske.

Første desember spiller vi mot Grønland kl 14.30.
– Dette er en kamp vi skal vinne. Norge møtte Grønland tidligere i høst og vant da 5-0. “En perfekt utført kamp” sa landslagstrener Silvio Crisari etter den kampen. Håper han kan si det samme etter denne kampen.

Andre desember møter vi vertsnasjonen Finland kl 18.30.
– Finland skal være det beste laget av de fem som stiller. I tillegg har de fansen på sin side, men det gjør det bare enda kjekkere for de norske gutta hvis de skal klare å gjøre det uforventede.

For det er liten tvil om at Silvio Crisari har et mål om å vinne alt. Det er det han jobber mot og det er drømmen. Dessverre er det nok 4.plass som er mest sannsynlig hvis alle spiller på sitt “jevne” nivå.

Dette sa Silvio Crisari til fotball.no før Nordisk mesterskap:

“Målet er enkelt og greit å vinne. Vi må tørre å drømme stort. Finland er favoritter, men det skal spilles fire kamper på fire dager og da kan alt skje”

Les også intervjuet med landslagstrener, Silvio Crisari!

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here