Bildet er av hovedtrener Silvio Crisari og assistenttrener Kai Bardal.

Forrige torsdag reiste landslaget vårt til Finland for å delta i Nordisk mesterskap. Der møtte de Sverige, Grønland, Danmark og Finland. Vil du lese mer om forventningene Norge hadde før avreise kan du trykke her.

SILVER MEDAL

Dagen etter at Norge hadde spilt sin siste kamp fikk jeg en gladmail fra den norske landslagstreneren:

“Today Greenland won with Denmark 4-3, Finland 3-1 vs Sweden and we finish in SECOND PLACE

SILVER MEDAL, really BIG BIG improvement for the National Team, COME ON!!”

Silvio Crisari

Resultatene i de andre kampene hadde gjort at Norge endte opp med en sølvmedalje. Med seier mot Sverige og Grønland endte vi på 6 poeng.

Sammendrag fra Silvio Crisari

Første kamp mot Sverige var helt utrolig. 2-1 til oss i en veldig, veldig god kamp!

Andre kamp mot Danmark, ble tapt på 10 minutter. Vi mister hodet og fokus og gjør vi det i internasjonale kamper blir det vanskelig – selv om det bare er 5 minutter. I vårt tilfelle slipper vi inn 3 mål på 10 minutter. Det positive er 2. omgang. Danmark leder 3-1, men vi viser hva vi kan og begynner å spille og kjemper og gir ikke opp. Vi viser her at vi er klare for å møte store nasjoner. Sluttresultatet blir 4-3-tap, men vi spilte en god 2. omgang (målet Danmark scorer i 2.omgang er på 10-meters straffe).

Kampen mot Grønland er PERFEKT. 3-0 med mye energi og bra spill.

Siste kamp var veldig rar. Først av alt var dette fjerde dag på rad med kamper for oss (Finland hadde hatt en hviledag), i tillegg var kampen mot Finland i Finland. Til tross for dette kunne alle se at vi dominerte første omgangen. Når resultatet var 2-1 til Finland (spilt 10.33 minutter), hadde Finland laget 5 frispark, mens vi ikke hadde laget et eneste. Kenneth skulle hatt et klart frispark (og dermed straffe), det samme skulle Tobias hatt i tillegg til et SOLEKLART frispark til Petter, men dommerne blåser ikke. Petter og Morten ble skadet, noe som gjorde at vi måtte spille andre omgang uten to viktige spillere. Det var også mentalt tungt når dommeravgjørelser gikk imot oss. Når stillingen var 4-1 prøvde vi å spille overtall, men Finland var gode på kontringer og klarte å score to til. Kampen endte 6-1.

Vi var 16 spillere i nordisk mesterskap som er det meste vi kan være. Det var et godt resultat for oss, men nå må vi fortsette å holde fokuset og kvaliteten oppe – helt frem til vi skal til kvalikk i slutten av januar i Nord-Makedonia.

Sterk prestasjon

Vi i Futsalmagasinet ønsker å gratulere alle involverte med sølvmedaljen! Det er en prestasjon dere kan være stolte over! Så håper vi at prestasjonene er like gode i slutten av januar.

Vi ønsker også å gi en spesiell takk til Silvio Crisari som stiller opp og svarer og gir sine tanker rundt landslaget.

Vil du lese et lengre intervju med Silvio kan du trykke her.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here