Foto: Futsalmagasinet

Etter en helg med mange futsalkamper ser vi raskt på hvordan tabellene ser ut i 1. og 2. divisjon i Oslo.

1. divisjon

Tabell hentet 08.12.19

I 1.divisjon er det Ski og Høybråten/Stovner som ligger godt ann til å skaffe seg play-off til neste års Eliteserie. Ski har en målforskjell på +20, mens Høybråten/Stovner har +15. Det er et lite hopp ned til Veitvet på 3.plass. De har 6 poeng opp til play-off-plassering, men det er muligheter i og med at det er 8 kamper igjen av sesongen. Lambersetet, Bækkelaget, Vålerenga, Røa og Klemetsrud ligger på mellom 14 og 11 poeng, og skal få det tøft for å komme seg over streken som kvalifiserer til play-off. Men de må passe seg for lagene som jager bak – nemlig nyopprykkede Raumnes & Årnes og Vestli.

2. divisjon

Tabell hentet 08.12.19

I 2.divisjon er det Nordre Follo som topper tabellen før Oldenborg. Dette er muligens litt overraskende da begge disse er nyopprykka. Det kan bli spennende å følge disse lagene videre i sesongen – klarer de to opprykk på rad? Det er også meget imponerende målforskjell med +20 og +25 mål! Det er en fem poengs luke fra Oldenborg ned til Bjørndal på 3.plass. Sagene har en kamp mindre spill og ligger på 12 poeng. Hvit-Rød Oslo har 10 poeng, mens Vålerenga 2 har 8 poeng. OSI 2 og Oslo Døves sliter i bunn med kun 2 poeng hver.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here