Supporter.no tilbyr gratis nettbutikk til futsallag av alle slag.

For lett til å være sant?

Ingen jobb, ingen økonomisk risiko og økt inntekt for idrettslag! Folk flest har hørt uttrykket «Når noe høres for godt ut til å være sant, så er det ofte det.» Vel her kommer beviset på det motsatte!

Er dette noe som kan være interessant for ditt futsallag? Da er det verdt å sjekke ut Supporter.no.

Arne Scheie forklarer

Her er en video hvor Arne Scheie forklarer konseptet!

Grunnleggeren har tilknytning til futsal

Grunnlegger av konseptet Tor Martin Olsen sier at Supporter.no tilbyr alle futsallag i Norge å sette opp sin egen nettbutikk fylt med supporterutstyr fra Supporter.no, helt gratis. – Det krever absolutt ingen teknisk kompetanse for å sette opp nettbutikk på Supporter.no og registreringen tar kun 30 sekunder. Det er ingen etableringskostnad, månedlige avgifter eller bindingstid ved registrering.

Kom i gang ved hjelp av denne linken.

Tor Martin Olsen har selv spilt i både Eliteserien i Futsal for Nidaros og KFUM samt for flere lag i 1 div i Trondheim. Han har vunnet bronsjemedalje med NIDAROS. I tillegg var han innehaver av en verdensrekord! Han har nemlig vært med på å spille verdens lengste futsalmatch (den er slått nå).

Guinness World Records

Skader ikke å prøve

Dette gjør det mulig å selge supportereffekter fra sitt eget lag, helt uten risiko for at du ikke klarer å selge ut. Det finnes nok eksempler hvor klubber kjøper inn i store kvantum for å få lavest mulig pris, men det viser seg at det til slutt bare blir lagret på et lager ett eller annet sted. Med nettbutikk hos Supporter.no så fikser de alt av bestilling, trykking av logoer (og eventuelle sponsorer), samt å sende ut orderen. Du kan selv følge med på admin-siden hvordan salget går. Her kan du også sette opp produktene i den rekkefølgen du ønsker. I tillegg kan du faktisk også legge til helt egne produkter, som du muligens har liggende lagret, hvis det er ønskelig.

Det at det ikke er noe etableringskostnad, månedlige avgifter eller bindingstid – altså ingen utgift i det hele tatt – gjør at det ikke skader å prøve!

“I dette tilfellet kommer vi ikke til å tjene penger uten at futsalklubbene tjener penger, så dette er en idealistisk forretningsmodell hvor vi ikke tar imot penger fra futsalen, men betaler ut til de – som en form for grasrot tjeneste” – Tor Martin Olsen.

Kom i gang på 30 sekunder ved å trykke på denne linken.

Ønsker du et eksempel på hvordan en nettbutikk kan se ut? Sjekk ut Futslamagasinet sin nettbutikk her her.

3 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here