Lagbilde av Utleira sesongen 2019/2020

For noen dager siden skrev vi om Hulløy som har hatt en perfekt seriestart så langt. Vi spurte Arne Skoglund spørsmål rundt seriestarten og tankene fremover. Men det er ikke bare Hulløy som har hatt en perfekt seriestart. Utleira står også med 15 poeng av 15 mulige. Vi har snakket også snakket med trener for Utleira, Kai Bardal, i forkant av kampen mellom Utleira og Hulløy i morgen.

Mange gode spillere

Hva har vært nøkkelen til den gode seriestarten?

Kai Bardal svarer “nøkkelen er at vi har mange gode spillere, som trener godt og går til kampene med en god innstilling. Med så mange spillere som er gode på hvert sitt vis, skaper vi mange sjanser selv på dager der spillet ikke sitter helt. Vi har bedret oss mye defensivt siden i fjor, men må bli enda bedre om vi skal nærme oss å få ut potensialet i laget.”

En kamp av gangen

På spørsmål om hvor lenge Utleira ønsker å gå ubeseiret svarer Kai Bardal:

“Vi tar en kamp av gangen ,så målet er å være ubeseiret også etter den neste kampen”.

Det er to lag som fortsatt står med full pott etter 5 kamper. Dere møter det andre laget, nemlig Hulløy i neste kamp (14.desember). Hvordan ser oppladningen til den kampen ut – er det noe spesielt dere ønsker å fokusere på?

“For oss er dette en helt vanlig kamp. Det har ikke så mye å si hvor mange poeng motstanderen har etter fem kamper. Vi trener som normalt og skal prøve å være best mulig selv. Motstanderens styrker og svakheter vil bli adressert gjennom helt vanlige kampforberedende økter neste uke.” svarer Kai Bardal.

Hulløy vil forsøke å skape kaos

Hva tipper du resultatet blir i kampen mot Hulløy?

På dette spørsmålet svarer Kai Bardal “Jeg tipper aldri resultat, men kan si noe generelt om kampbilde: Tradisjonelt er det slik at Hulløy forsøker å skape kaos og vi forsøker å skape orden. I de to kampene i 17/18-sesongen lyktes vi best og vant begge kampene med til sammen 9-2. I fjor lyktes de best og det ble to helt sprø kamper, der det ble scoret til sammen 25 mål og vi tok tre poeng hver. Nå ser vi at årets Hulløy-utgave spiller mer kontrollert og så langt har lyktes med det. Håper og tror at kampen inneholder under 11,5 scoringer.”


Takk til Kai Bardal som tok seg tiden til å svare på spørsmålene fra Futsalmagasinet. Det blir en spennende kamp å følge på lørdag.

Ønsker ditt futsallag å tjene penger helt uten risiko?

Supporter.no gir mulighet til alle futsallag å lage egen nettbutikk til ditt futsallag. Sjekk mer i denne artikkelen.

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here