Foto: Fotolars. Bildet er tatt under helgens kamp mellom Utleira og Hulløy.

Etter helgens runde står Utleira fortsatt med full pott og 18 poeng på 6 kamper. Like bak er KFUM med 17 poeng på 7 kamper. Hulløy ligger på en foreløpig bronseplass. På bunn av tabellen finner vi OSI og Sandefjord.

Tabell per 17.12.19. Hentet fra fotball.no
Kampene som ble spilt helgen 13.12.19-15.12.19

Sjarmtrollan 1 – 1 Sandefjord

SJarmtrollan, som bare hadde spilt tre kamper før denne helgen og sto med 6 poeng skulle få en kjempestart mot Sandefjord. Sandefjord har hatt en tung start på sesongen og det så lenge ut til at det skulle bli 1-0 til Sjarmtrollan. Men det ville ikke Håkon Eikland ha noe av da han satte inn utligningen i det 37-ende spilleminutt. Kampen ender med poengdeling.

Fredrikshald 2 – 4 Freidig

Fredrikshald har til vane å ha mye mål i kampene sine og denne kampen blir neppe unntak. Det sjette spilleminutt blir et drømmeminutt for gjestene. De scorer to mål dette minuttet og det blir også stillingen til pause. Etter pause legger Freidig på til tre og fire null. De siste fem minuttene av kampen viser Fredrikshaldspiller Blerim Redzepi at han også kan score mål. Dessverre for Fredrikshald blir det bare to mål og kampen ender med at gjestene tar med seg alle poengene.

Vesterålen 6 – 0 OSI Futsal

Vesterålen som har slitt i sesongstarten og hadde fire tap på fire kamper før denne helgen vant nå overlegent over OSI. 6 – 0 tyder på at Vesterålen hadde god kontroll. De scorer første mål etter fem minutter. Dette blir også stillingen frem til pausen. Det blir flere mål i andre omgang – faktisk hele fem mål fra hjemmelaget. Målene blir scoret i følgende minutter: 25., 26., 30., 30. og 35. Dette betyr at det nok en gang rakner litt for OSI i 2. omgang. OSI som har fått et tøft møte med Eliteserien og nå ligger på bunn av tabellen.

KFUM 6 – 3 Ranheim

KFUM, som enda ikke har tapt en kamp fortsetter i samme spor litt til. De åpnet friskt på hjemmebane og scorer allerede etter to minutter før de legger på til 2-0 etter 8 minutter. Ranheim gir seg ikke så lett og scorer 2-1 etter ni minutter. Til pause er stillingen 3-1. Andre omgang starter med at KFUM går opp til 4-1 før Ranheim igjen utligner. KFUM virker sikre da de scorer 5-2-målet med syv minutter igjen på klokken. Hvert av lagene scorer hvert sitt mål de siste minuttene og kampen ender dermet 6-3. KFUM fortsetter sin imponerende rekke, men Ranheim går på et tap.

Utleira 6 – 3 Hulløy

En virkelig toppkamp! Begge lag sto med 15 poeng og full pott før denne kampen. Vi hørte før kampen med Hulløy og Utleira. Hva Hulløy sa kan du lese her. Hva Utleira sa kan du lese her. Det var altså ingen tvil om at det var to gode lag som skulle møtes denne lørdagen. Pauseresultatet er 2-0 til Utleira med målscorere Jonas Schei Wiseth og Sindre Myrvold Welo – og merk dere sistnevntes navn. I andre omgang er det Hulløy som kommer best i gang og klarer å score både 2-1 og 2-2 før nettopp Sindre Myrvold Welo bestemmer seg for at Utleira skal ha full pott også etter denne kampen. Han scorer i det 26. minutt, det 29. minutt og 31. minutt, før Hulløy scorer i det 37. minutt. 5-3 er stillingen på dette tidspunktet, men det er en spiller som ikke er helt ferdig enda. Ja du tippet riktig! Sindre Myrvold Welo ønsket ikke å slutte med fire mål og punkterte kampen helt da han satt inn 6-3. Utleira er fortsatt ubeseiret og oppfylte også trener, Kai Bardals, ønske om at det skulle være mindre enn 10 mål i denne kampen.

Vesterålen 6 – 2 Sandefjord

Vesterålen møtte OSI dagen før og scorte 6 mål. Til tross for at det var Sandefjord som startet denne kampen best kom Vesterålen godt tilbake og ledet 2-1 til pause. 3-1 blir stillingen rett etter pause, men Sandefjord svarer raskt og det blir 3-2. Men som sagt scorte Vesterålen 6 mål dagen før og det virker som de synes det var et fint tall – de ender nemlig på 6 mål også denne kampen. Vesterålen har funnet formen og står nå med 6 poeng på 6 kamper og gikk dermed forbi Sandefjord på tabellen. Sandefjord står med 5 poeng på 8 kamper.

KFUM 5 – 0 Freidig

KFUM og Freidig kom begge fra seire dagen før, men i denne kampen var det ingen tvil om hvem som skulle ta alle poengene. KRUM viser Freidig at de er hjemmelag og at de ikke er så villige til å gi fra seg poeng denne dagen. Kampen ender 5-0 til KFUM som dermed klatrer over Hulløy på tabellen og ender på en 2.plass.

Fredrikshald 3 – 5 Ranheim

Både Fredrikshald og Ranheim hadde fått en tøff start på helgen. Begge hadde gått på tap i sine forrige kamper, men det skulle endre seg for et av lagene. Det virket lenge som Fredrikshald var laget som hadde mest å revansjere. De ledet 2-1 til pause og la på til 3-1 like etter pausen. Dessverre for dem ga ikke Ranheim opp og utlignet i det 25. minutt. 3-3 etter 34 minutter. Og når Fredrikshald slipper inn to mål i det 38. spilleminutt er kampen plutselig tapt. Fredrikshald får en tung helg med uten poeng, mens Ranheim får tre poeng med seg på flyet tilbake til Trondheim.

Sjarmtrollan 9 – 1 OSI Futsal

Sjarmtrollan spilte 1-1 mot Sandefjord og det var tydelig at de ikke var villige til å gi fra seg flere poeng denne helgen. 9 mål fordelt på 5 spillere ble fasiten og OSI var aldri nærmere å få poeng enn da kampen ble blåst i gang. Sjarmtrollan scorte nemlig allerede etter 2 minutter med landslagsspiller Milos Vucenovic. OSI tar juleferie på bunn av tabellen og det kan dermed bare gå oppover på nyåret. Sjarmtrollan tar julen på en 4.plass etter å ha fått med seg fire poeng denne runden.

Vil ditt futsallag ha mulighet til å tjene penger helt uten risiko?
Sjekk denne artikkelen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here