Som en futsal tilhenger, er du sikkert nysgjerrig på hvordan du kan vedde på sporten. Det er veldig enkelt, egentlig, og vi skal fortelle deg her hvordan du kan tjene raske penger på sporten hvis du satser riktig.

Gjør hjemmeleksene dine

Det er ikke noe vits i å satse blind på sport i det hele tatt. Har du en «magefølelse» på hvordan en kamp ender? Vær forsiktig, fordi det kan ofte føre til tap. Det finnes ingen erstatning for å gjøre hjemmeleksene dine.

Du er en fan, så du ser sikkert på mange kamper og leser alle nyhetene om futsal, men hvor mye vet du om sporten egentlig? Du må pugge på statistikk og informasjon. Det er ikke nok å bare si at Lag A har vunnet sine tre siste kamper og er i kjempeform mens Lag B ikke har vunnet i seks uker. Viser det det hele bildet? Ofte ikke. For eksempel, det kan hende at Lag B har vunnet alle kampene de har spilt mot Lag A de fem siste årene. Det kan også hende at Lag As beste spiller ble skadet i forrige kamp og gå glipp av denne kampen. Derfor er det kjempeviktig å få med deg mest mulig informasjon om en kamp du planlegger å vedde på.

Hvor skal du satse?

Det er mange bookmakere på nettet som lar deg satse på futsal. Det er mange diverse utfall som du kan vedde på – hvem som vinner en kamp, riktig resultat, antall mål, osv. Men hvilken bookmaker skal du velge? En bra måte er å velge en bookmaker som gir nye spillere en flott velkomstbonus. Hvis du bruker Bonuskoder kan du få med deg alle de beste bonustilbudene som du kan benytte akkurat nå. Da kommer du til å starte hos en bookmaker med enda mer penger som du kan bruke til å satse på futsal.

In running betting

Hvis du vil benytte bedre odds når du satser på futsal kan du velge in running betting. Dette er betting på en kamp som allerede har startet. På denne måten kan du se hva som skjer i en kamp før du satser penger. Det er også bra hvis du vil satse på et utfall med forbedret odds. For eksempel, hvis Lag A er 1,20 til å vinne før avspark kan det lønne seg å vente. Når kampen starter, og hvis Lag A ikke scorer med en gang, blir det forandringer på oddsene. Uavgjort odds blir mindre, mens Lag As odds blir bedre. Ikke vent for lenge, fordi du forventer at Lag A skal score og vinne kampen og du vil ikke gå glipp av betting muligheten, men når odds har blitt 1,30 eller 1,35 kan det bli tid til å vedde.

In running betting er også bra for noe som heter «arbing». Dette involverer å satse på et utfall og så satse på motsatt utfall etter hvert for å garantere overskudd, uansett hva som skjer i kampen. En måte er å satse på favoritten og når de scorer første mål, satser du imot det laget.

Vedlikehold kunnskapen din

Futsal betting krever at du alltid forbedrer din kunnskap. Det betyr at du må se på så mange kamper som mulig, lese alle nyhetene og se på online chatsider for å holde deg alltid oppdatert på hva som skjer. Men når du begynner å tjene bra penger på futsal, blir det verdens beste hobby!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here