Foto: Lagbilde OSI Futsal

Da har vi gått inn i et nytt år og hvordan tabellene ser ut i inngangen av 2020 kan du se her. Ser vi i bunn av eliteserien finner vi nyopprykka OSI futsal. OSI har spilt 8 kamper i årets eliteserie og står med tre uavgjort og fem tap.

Tøff start på sesongen.

“Det har vært en tøff start for oss poengmessig, men vi har spilt tidvis veldig bra, og sett bortifra de to kampene nord føler vi at vi absolutt har holdt nivået som skal til for å overleve” sier Fredrik Hvarnes.

Ser vi på kampene til OSI ser vi at de ofte har spilt veldig godt i perioder. Eksempelvis kan vi se på begge kampene mot Fredrikshald hvor OSI har ledet 2-1 og 4-2 til pause, men allikevel tapt begge to, henholdsvis 3-12 og 7-6. Vi kan se litt av samme tendens i flere andre tilfeller. Klarer OSI å holde toppnivået sitt i mer enn kun en omgang er det gode muligheter for at det blir flere poeng i 2020 enn de klarte å få i 2019. De har bare spilt 8 av totalt 18 kamper.

“Fornye kontrakten i eliteserien”

På spørsmål om hvilke erfaringer de har fått med eliteserien svarer Fredrik Hvarnes:

“Våre erfaringer med eliterserien er at det er et veldig høyt nivå i forhold til 1.div og man blir straffet myye hardere ved hver minste feil. Før sesongen forventet vi at det skulle bli mange tøffe kamper, og de forventningene har absolutt innfridd. Vi har likevel troen på å klare målsettingen vår om å overleve. Vårt første delmål i 2020 blir nå å ta årets først 3 poenger. Det krever knallhard innsats fra alle gutta, men dersom vi klarer å vippe de jevne kampene til vårt favør kommer vi til å plukke mange poeng ila 2020. Så får vi se om det holder til å fornye kontrakten i eliteserien”


Allerede førstkommende helg vil det bli spilt flere kamper i eliteserien. OSI på sin side må vente til 19. januar for første mulighet til å ta 3 poeng i 2020.

Ønsker ditt lag å ha mulighet til å tjene penger helt uten risiko er det verdt å sjekke ut denne fantastiske muligheten! Supporter.no

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here